Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy a mai fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy a mai fiatal tini meg huszonéves lányoknak azért van akkora önbizalma, mert velük sok fiú akar dugni és dugják is őket rendesen, emiatt ők tudják, hogy értékesek az emberek között?

Figyelt kérdés
Csak, mert én fiúként azért vagyok önbizalomhiányos meg boldogtalan, mert nekem még azért is keményen meg kell küzdenem, hogy legyen lány, aki talizzon velem és hát a legjobb dolog, ami többnyire összejön egy csók és én már ettól is pörgök hát még, ha ölelés is van. Ráadásul csak egyszer pettingeltem egy nem is vonzó lánnyal, normális szexben még részem sem volt, de ő legalább kiváncsi volt milyen szopni a fszt. Ne nevessetek ki, de sajnos ilyen nehéz a helyzetem nem jó pasiként.
2014. jan. 15. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es Hol is van ez a lány akiről meséltél? :D
2014. jan. 16. 08:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem általánosítanál te hörcsög?:DXD
2014. jún. 11. 20:04
 13/13 Nagy Hanna1012 válasza:

Teljesen igaza van az előző válaszolóknak, a lányok sem tudnak kitörni a "kategóriájukból". Amúgy az elméletednek ellent mond, hogy Magyarirszág fiatalságában a női nem tagjai többen vannak, mint a korabeli férfiak. De nem kell kétségbe esned, a szépség/jóképűség/vonzóság nagyon relatív fogalom. Én pl. rendszeresen megkapom, hogy "egyedi" ízlésem van pasik terén. 😊

18/L

2019. márc. 21. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!