Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek gáz, ha egy lány elsírja magát filmnézés közben egy szomorú, vagy megható jeleneten?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 08:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem még jó is,mert legalább látod, h nem egy jégkirálynővel van dolgod,meghát hátha rajtad sírja ki magát :)

Én is sírtam filmen a címe: Nevem Sam

F/17

2009. dec. 2. 10:53
 12/22 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy felvállaljátok fiú létetekre, hogy veletek is előfordul...sztem nem gáz egy fiúnál sem...nekem 1általán nem az a férfi, aki folyamatosan kőkeménynek látszik...ha olyannak kell olyan l1en, ha sírni kell akkor viszont igen is tudjon sírni...
2009. dec. 2. 11:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha olyan a film, én is simán sirok rajta. 33/f
2009. dec. 2. 11:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem mindegyikünk csaj látszatra kőkemény. Én pl 1 filmen nem sírtam életemben sőt nagyon keveset sírtam valaha.(csak picike koromban)Én egyszerűen alapból "kőkemény" vagyok.
2009. dec. 2. 12:19
 15/22 anonim ***** válasza:
mármint csak-ot akartam írni.
2009. dec. 2. 12:20
 16/22 anonim válasza:

eggyáltalán nem gáz!!! sőt... nekünk csak jóóó:D mert át ölelheted vigasztalhatod és plusz egy pont a csajnál...

SZERINTEM....és nekem bevált:D

2009. dec. 2. 12:50
 17/22 anonim válasza:
nem de hogy meg vígasztálnánk
2009. dec. 2. 12:58
 18/22 kolosszus22 ***** válasza:

A rettenthetetlen és Az utolsó szamuráj végét mindig megkönnyezem!:)

22/F

2009. dec. 2. 14:15
 19/22 anonim ***** válasza:
máég lehet ogy én is elsírom magamat miatta. nem tudom miért. én ilyen érzelgős vagyok. 17/F
2009. dec. 2. 16:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Én soha nem sírok filmen, max egy kicsit meghatódok rajta, de nagyon ritkán fordul elő ilyen.

Egy csajnál meg nem gáz, de szoktam nézni rendesen, hogy "ezt most így hogy?", mert sokan a legszánalmasabb alsókategoriás filmeken is könnyeznek.

20f

2009. dec. 2. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!