Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért szebbek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szebbek?

Figyelt kérdés
Tudom vannak azért bányarémek és... tom cruise de mi oka van az evolúcióban?
2009. dec. 2. 01:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

elvileg a nőnek kell szépnek lenni, meg tetszeni a férfiaknak, akik kiválasztják, hogy "párosodjanak vele".

más kérdés, hogy az utóbbi nem tudom hány száz évben már a férfiakkal szemben is vannak elvárások, de annak semmi köze az evolúcióhoz. eredetileg a férfiaknak nem kellett jól kinézni. :)

2009. dec. 2. 01:15
 2/15 A kérdező kommentje:
szép idők lehettek...:D
2009. dec. 2. 01:18
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
én is visszahoznám. nekünk kellett válogatni a lányok között, és ők nem utasítottak el, mert nem akartak szégyenben maradni, hogy nem veszi el őket senki. :)
2009. dec. 2. 01:24
 4/15 A kérdező kommentje:
régen az volt a szar hogy feleségül kellett venni hogy hát tudod te azt :) vagy mehettél törökországba háremet tartani
2009. dec. 2. 01:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Van férfi szépség ideál is. De egy nőre mondják, hogy szép, egy férfi az lehet sármos, macsó, stb... De maga a szépség szó a mostani értelmezésben (mert pl 300 éve teljesen más volt a szép) a sudár alkatot, nagy szemeket, maroknyi formákat, törékeny csontokat, alapos epillálást, lapos pocit és feszes feneket jelent. Ezek pedig nagyrészt nem épp férfias tulajdonságok.
2009. dec. 2. 08:40
 6/15 anonim ***** válasza:

Mi van? Nem értem azt a tom cuise részt.

De nem szebbek a lányok. Hát kinek mi a szép.

Egy férfinak a nő a szép egy nőnek meg a férfi. persze vannak csúnya nők és csúnya férfiak. Evolúciós szempontból meg azért ilyenek a mai férfiak mert mikor még állatok voltunk a nőknek ez jött be és ezek maradtak fenn. Mint ahogy az akkori hímeknek meg az ilyen nők. Most hogy egy példát mondjak a hím szarvas is az párosodhat akinek a legnagyobb az agancsa és el tudja üldözni a többi szarvast.

2009. dec. 2. 09:43
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
Ha megnézitek csak az emberek vélekednek úgy, hogy a nő a szebb. A természetben pl mindig a hím állat a díszesebb,nagyobb,szebb. Szóval lényegében ezzel a kérdéssel csak az emberek vannak így. :)
2009. dec. 2. 10:15
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Vagy NGC-n vagy spektrumon néztem, hogy a férfiak 3 dolgot néznek meg előszőr egy nőn ez a mell, derék (vagy fenék?), és a láb, legutoljára az arcát nézik meg.
2009. dec. 3. 01:22
 9/15 A kérdező kommentje:

"Mi van? Nem értem azt a tom cuise részt. "

hasonlat hogy vannak kevésbé sexybb lányok és fordítva a tom cruse meg csak úgy eszembejutott

2009. dec. 15. 20:44
 10/15 anonim ***** válasza:
de most attol fugg h kinek szemszogebol mert ha egy csajt kerdezel meg akkor biztos nem azt fogja mondani h a csaj jobban teccik neki mint a pasi:)...sztem az egesz csak nezopontkerdese :)
2009. dec. 15. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!