Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány darab melltartónak kell lennie egy nőnek és mennyi használat után kell kimosni?
1. vagyok
Egek, nehogy már lehurrogjatok, mert nekem melltartó nélkül is jól áll a mellem és "rohangálhatok" nélküle is. :D
Egyébként a melltartó nem olyan, mint a bugyi. Tudod, nincs fenék közelbe.
Háát, pedig alsónemű mindkettő. Pólót is naponta cserélek. Mert van egy jellegzetes használt szaga. Akkor szerinted a melltartónak, ami még közelebb vana testedhez, annak nincs?
Lehet hogy nincs fenékközelben, viszont ott a hónaljad. És nem kell ahhoz izzadósnak lenni, hogy legyen szaga.
aki itt lehurrogja azt aki naponta cseréli a melltartóját azt
ugye azokat zavarja ha a barátja 3-5 napig hord egy atlétát?
az sem éri a seggét hogy naponta cseréli kéne igaz?
a boltokba pedig azért nem cserélik vissza a melltartót, bugyit mert az is olyan mint a farmer
én úgy tudtam azért mert fehérnemű és a fehérneműt naponta szokás cserélni de látom van aki olyan igényes hogy egy hétig is rohadhat rajta hisz nem éri a seggét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!