Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem jelentke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem jelentkezik?

Figyelt kérdés

Exemmel múlthéten beszélgettünk telón, majd megállapodtunk hogy facen felold és ott folytatjuk ha lesz időnk. pénteken azt mondta, hogy pár nap és jelentkezik. azóta nem írt, nem hívott... megbeszéltük, hogy már nem haragszunk egymásra, stb, tök jót is beszélgettünk... 2,5 éve szakítottunk, szóval nem egy friss dologról van szó.

szerintetek miért nem írt, ha már megígérte? írjak neki, hogy várom a levelet vagy hagyjam?

ő 20F, én 19N

2014. jan. 15. 13:17
 1/10 fahéjas Alien ***** válasza:
Írhatsz neki, a legrosszabb forgatókönyv szerint nem lesz semmi, de legalább nem fogsz gondolkodni rajta és tudod, hogy egyértelműen felejtős.
2014. jan. 15. 13:20
 2/10 anonim válasza:
Ő dolga lehet úgy dönt kizár az életéből és nem akar többet tudomást szerezni rólad vagy más kapcsolata lett és ezért nem ír már sokminden lehet az oka
2014. jan. 15. 13:21
 3/10 anonim ***** válasza:

2,5 év nagyon sok idő. Múltkor lehet, hogy csak udvariasságból mondta, hogy majd keres, de egyébként már nem akarja.

De egy próbát megér. Ha akkor sem reagál, akkor hagyjad.

2014. jan. 15. 13:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem azért akartunk haverkodni, hogy "újrakezdjük".

Neki is volt azóta egy komoly kapcsolata (már amennyire tudom), illetve nekem is van párom, tudja is és tök normálisan beszélt vele kapcsolatban is.

2014. jan. 15. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ő haverkodni sem akart. Nyilván elvolt ebben a 2,5 évben, megszokta, nem hiányzott neki a barátságod.

Meg lehet, hogy nem is akar a volt barátnőjével barátkozni, hogy ne legyen kellemetlen az új barátnőjének.

2014. jan. 15. 13:38
 6/10 A kérdező kommentje:

az elmúlt 2,5 évben ő volt az aki folyton keresett és barátkozni akart... kb 1 évig nyugi volt, ez alatt bennem is lecsillapodtak a dolgok. karácsonykor újra megkeresett, normális volt. az után beszéltünk még párszor az elmúlt hetekben. ő keresett és ő ajánlotta fel a barátságát, mondván, hogy már ő is lezárta a dolgokat és én is megbocsátottam, már nem bánt amit anno csinált.

tartom annyira emberként, hogy ne utáljam életem végéig. sok mindenre megtanított, vannak dolgok amikért nagyon is tisztelem. már tudom, hogy kell tartani nála a határt, tudom mik az erősségei amivel engem is tud motiválni és mi a gyengesége amit illetően én tudok neki segíteni.

2014. jan. 15. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nekem lenne párom, biztosan nem foglalkoznék a volt párommal.

Ha akar keres és barátkozhatunk, ha ennyi neki is elég és nem érti félre. Ha nem keres, akkor én nem keresném.

2014. jan. 15. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:
én nem keresném. ha akarna, már írt volna, így csak hülyét csinálsz magadból. majd ír, ha akar,vagy lesz rá oka.
2014. jan. 15. 14:39
 9/10 A kérdező kommentje:
okés, köszi a válaszokat :)
2014. jan. 15. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondta, hogy keresni fog, de nem tette, szóval nyilván meggondolta magát, én nem írnék a helyedben.
2014. jan. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!