Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alakom van?
A hasam alap helyzetben ilyen, tehát nincs behúzva.
A másik kérdésem, hogy csak nekem feltűnő, hogy a vállamhoz képest nagyon lent van a mellem?
Azért szeretnék izmosodni, mert 170 cm-hez szerintem nagyon kevés a 48 kg. Néhol elég csontos vagyok. Ha pedig izmosodok, akkor több lesz a súlyom. De főleg lábra és fenékre szeretnék.
Igen, pánt nélküli melltartó volt rajtam. Lehetséges, hogy tényleg azért ilyen, mert az nem tartja annyira.
Nem mondtam, hogy az itteni véleményekre fogok alapozni, csak kíváncsi vagyok, hogy teljesen idegen emberek hogyan vélekednek rólam. Egyébként attól, hogy valaki szűz, még van szeme és el tudja dönteni, hogy valaki jól vagy rosszul néz ki.
Mindenkinek köszönöm a véleményét! :)
Hány éves vagy és hány kiló?
Alapnak szép, szerintem kezdj el sportolni, hogy formásabb legyél. Nyugi, nem lesznek tőle hatalmas szálkás izmaid, csak formásabb leszel a megfelelő helyeken és jobban fogod magad érezni a bőrödben :)
Köszi szépen! :) A 25. kommentemben írtam, hogy mennyi vagyok kb.
Azóta mérlegre álltam és 47,5 kg vagyok. Írtam is, hogy elkezdek tornázni. Majdnem rendszeresen szoktam egyébként, de van amikor kimarad 1-2 hónap. Tudom, hogy ettől nem lesznek hatalmas izmaim meg hasonlók, ahhoz tömegnövelő étrend meg súlyok kellenének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!