Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted azok, akik így viselkednek egymással, szexelni fognak?
Figyelt kérdés
Adott egy népszerű, magas, okos, szex terén tapasztalt férfi és egy hozzá hasonló keliberű nő/csaj, akik folyton cukkolják egymást. Ez néha átcsap komoly veszekedésbe, néha meg csikizés lesz a vége. Nem ilyen komolytalan tinik, hanem néha komoly politikai vitákat folytatnak. Kiabálnak egy sort egymással, aztán tíz perccel később már ölelgetik egymást meg fetrengenek. Néha látszik, hogy "úgy" néznek egymásra. Szerinted ebből szex lesz? Szerinted ez a viselkedésforma mire utal? 18-20 évesek2014. jan. 14. 22:04
13/16 A kérdező kommentje:
Sosem voltam még ennyire féltékeny :D Durva. Nekem is nagyon bejön a srác.
2014. jan. 14. 22:21
14/16 anonim válasza:
Kerdezo, te meleg vagy?:)
Amugy ok valoszinuleg elegge ugy nez ki hogy szexelni fonak... De az ilyeneknek nem lesz jo vege:/
15/16 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, kedves utolsó.
2014. jan. 15. 17:58
16/16 anonim válasza:
A nőknek mindig az kell aki másnak is kell, mert "az" biztos tud. Aki meg senkihez s e tartozik "az" meg nyilván selejtes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!