Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van az osztályban 8 fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az osztályban 8 fiú akinek tetszem! Kit válaszam? Nem tudok választani! Lejjebb bövebben!

Figyelt kérdés

Szóval van 8 fiú az egyiket onnan tudom h tetszem neki eg járna velem mert elmndta abarátja és valahogy igy a többi hetet is!!Az a baj h az egyikkel jártam már egy fél évig!!

Most azt mondták h válasszak hoy kit akarok!!

akivel jártam azt hiszi h öt fogom mert h jártunk!!de nekem sokkal jobban teszik egy másik fiu a többi 7-böl!!szerintetek mit csináljak!!Ja és egyszer már verekedtek is értem!!ez igy nem mehet tovább!!

szerintetek mit csináljak!!PLS válaszokat holnapután kell döntenem!!Kösszy elöre is!!Ja és közbe van egy fiu aki szerelmes belém a másik osztálybol ö is helyes!!

PLS válaszokat!!

Ja és van egy lány aki szerelmes abba aki belém!!és nem száll le róla he meg arrol van szo hogy én tetszem annak a fiunak akkor meg cikiz!!

2009. dec. 1. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mond azt nekik hogy egyre erősebb érzéseket táplálsz a lányok iránt :D Am meg az egész kérdést nem értem:D Legviccesebb az ha hagyod hogy szétverjék 1mást te röhögsz és amikor vége akk mondod hogy 1ik se érdekel de jól szórakoztál

F/15

2009. dec. 1. 20:58
 12/20 anonim ***** válasza:
am előző vagyok még én sose járnék az osztályomból senkivel
2009. dec. 1. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel se! Dönts akkor, amikor és ahogyan te akarsz! Ne pedig "8 közül holnaputánig"!
2009. dec. 1. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
:D hogy lehet komolyan válaszolni egy ilyen komolytalan kérdésre?
2009. dec. 1. 21:12
 15/20 anonim ***** válasza:

osztálytársal járni? ez alapból hülyeség

olyannal járnál inkább akit szeretsz! és miaz hogy 2 nap alatt eldönteni? neked fogalmad nincs miaz hogy párkapcsolat meg arról se hogy szerelem, ha ezt komolyan gondolatad ezt a kérdést.14 évesen azzal kell foglalkozni hogy tanulj, meg hogy felvegyenek valami jó középsuliba meg egyetemre.

irigylem a problémáidat komolyan mondom különben. amikor én voltam ennyi idős örültem hogy lyuk van a seggemen

2009. dec. 1. 21:29
 16/20 anonim válasza:
100%
Szerintem mássz fel mindegyik kis purdély hancurlécére, és ameik a legnagyobb rambó állat azt csúzlizd meg, hiddel ez mindíg bevállik. Ha meg valameik kis riherongy rágizdul a csávódra nosza elő a jégcsákányt. Lássák már, hogy nem véletlen varázsoltál te majonézt a Gyuri bácsi varázspálcájábol. Végülis te vagy a basszájba a kóterben, nem?
2009. dec. 1. 22:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy nem jarsz jol ha barmelyiket is kivalasztod. En egy sraccal jartam a sulibol, es megtanultam, hogy hazinyulra nem lovunk!

Hagyd oket valasz magadnak egy kulsos embert!

2009. dec. 2. 21:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Megint en vagyok, az utolso. Ujra elolvastam a kerdest, szokjlal le arrol, hogy mindig utolag toldod a dolgokat, Fogalmazd meg tisztan egyszeruen es egyben a dolgokat. Te lenyegeben nem is vagy odaig egyikert sem, inkabb elvezed, hogy korul rajonganak. Ne kenyszritsenek, hogy dontest hozz! Legy hatarozott es keruld ki oket! Nem bantani akarlak azzal amit irtam.
2009. dec. 2. 21:21
 19/20 anonim ***** válasza:
22:02! Birtam a dumat, nagyon jo!
2009. dec. 2. 21:22
 20/20 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:D

Eygiket sem választottam!Találkozam egy fiuval és ö nagyon tetszik és ugy vezem észre h én is nekií!!Remélem lesz ebböl még valami!!a többifiu azota is udvarolde már nem izgat!!Köszí mégegyszer a válaszokat!!JJa és lány vagyok!!

2009. dec. 2. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!