Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az osztályban 8 fiú akinek tetszem! Kit válaszam? Nem tudok választani! Lejjebb bövebben!
Szóval van 8 fiú az egyiket onnan tudom h tetszem neki eg járna velem mert elmndta abarátja és valahogy igy a többi hetet is!!Az a baj h az egyikkel jártam már egy fél évig!!
Most azt mondták h válasszak hoy kit akarok!!
akivel jártam azt hiszi h öt fogom mert h jártunk!!de nekem sokkal jobban teszik egy másik fiu a többi 7-böl!!szerintetek mit csináljak!!Ja és egyszer már verekedtek is értem!!ez igy nem mehet tovább!!
szerintetek mit csináljak!!PLS válaszokat holnapután kell döntenem!!Kösszy elöre is!!Ja és közbe van egy fiu aki szerelmes belém a másik osztálybol ö is helyes!!
PLS válaszokat!!
Ja és van egy lány aki szerelmes abba aki belém!!és nem száll le róla he meg arrol van szo hogy én tetszem annak a fiunak akkor meg cikiz!!
Mond azt nekik hogy egyre erősebb érzéseket táplálsz a lányok iránt :D Am meg az egész kérdést nem értem:D Legviccesebb az ha hagyod hogy szétverjék 1mást te röhögsz és amikor vége akk mondod hogy 1ik se érdekel de jól szórakoztál
F/15
osztálytársal járni? ez alapból hülyeség
olyannal járnál inkább akit szeretsz! és miaz hogy 2 nap alatt eldönteni? neked fogalmad nincs miaz hogy párkapcsolat meg arról se hogy szerelem, ha ezt komolyan gondolatad ezt a kérdést.14 évesen azzal kell foglalkozni hogy tanulj, meg hogy felvegyenek valami jó középsuliba meg egyetemre.
irigylem a problémáidat komolyan mondom különben. amikor én voltam ennyi idős örültem hogy lyuk van a seggemen
Hidd el, hogy nem jarsz jol ha barmelyiket is kivalasztod. En egy sraccal jartam a sulibol, es megtanultam, hogy hazinyulra nem lovunk!
Hagyd oket valasz magadnak egy kulsos embert!
köszönöm szépen a válaszokat:D
Eygiket sem választottam!Találkozam egy fiuval és ö nagyon tetszik és ugy vezem észre h én is nekií!!Remélem lesz ebböl még valami!!a többifiu azota is udvarolde már nem izgat!!Köszí mégegyszer a válaszokat!!JJa és lány vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!