Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinsey-jelentés – Alfred Kinsey 1948-ban publikált tanulmánya a férfiak szexuális viselkedéséről, amelynek hátterében egy nagy mintán végzett, de nem reprezentatív felmérés áll. A jelentés szerint a szexuálisan aktív férfiaknak mintegy 4%-a kizárólagosan homoszexuális, 10%-a többször, 37%-a legalább egyszer vett részt olyan homoszexuális jellegű testi kapcsolatban, amelynek során eljutott az orgazmusig. E vizsgálat eredményeiből született a biszexualitás skálája.
Forrás: [link]
Nehéz megmondani.
Igazából az sem lehet eldönteni teljes bizonyosággal mindenkinél,hogy ő melyik csoportba tartozik.
8-10%-ra becslik.
Ennél biztosan több.
Szerintem sokkal többen vonzódnak a saját nemükhöz,mint gondolnánk.
Ez a 8-10% inkább csak az,aki melegként is éli az életét.
Nincsenek benne azok akik hazudnak másoknak és ál(heteró életet élnek),illetve azok,akik saját maguknak is hazudnak....
Az ilyeneket még anonim teszttel sem lehetne felmérni,mert van aki még abban is letagadná.
Na,meg rengeteg biszexuális van.
Őket hová sorolod?
Meg sok olyan,aki csak bizonyos dolgokat szeretne azonos neművel,pl csak orál vagy petting érdekli...
Szóval sokkal összetettebb ennél a dolog.
Én is meleg vagyok,és biztos több,mint ez a 8-10%,amit becsülnek.
Ma már sokkal nyitottabban lehet beszélni erről.
Egy mai 16 éves meleg már teljesen máshogy éli meg az életét,mint egy 10 vagy 20 évvel ezelőtti meleg.
Van internet,tájékozódhat,stb.
Egyre több emberről derül ki ,hogy meleg,mert már nem olyan tabu téma,mint 20 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!