Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit válasszak? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

25 éves vagyok.

Ismerkedek 2 lánnyal! Mindkettővel nagyon jó a kapcsolatunk, mindkettő nagyon tetszik és egyáltalán nem tudom eldönteni kivel jobb!

Hogyan döntsem el??? Nézem a fényképüket gondolkodom és nem tudok dönteni, igazából mindkettővel összejönnék! Aki akar küldök a lányokról fénykép linket ha van rá" kereslet"

2014. jan. 14. 12:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod eldönteni, itt vagyok én, mint segítőkész úriember. Kipróbálom mindkettőt és elmondom melyik a jobb. Megbeszéltük??? :)
2014. jan. 14. 12:56
 12/22 anonim válasza:
ne a kinezet alapjan vallasz ,nem csak az a fontos..lehet ,hogy az is szamit ,de inkabb szemelyiseg alapjan valasz..
2014. jan. 14. 12:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz.
2014. jan. 14. 12:59
 14/22 anonim ***** válasza:
küld el a képeiket majd jól elvernek a jányok
2014. jan. 14. 13:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! Neked nagyon egyoldalú a látásmódod. Egy kapcsolathoz két ember kell. Jól írták előttem. Az sem biztos , hogy össze akarnak jönni veled. Szerintem az a biztos ami már megtörtént.
2014. jan. 14. 13:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ismerd meg őket, beszélgess velük sokat, derítsd ki milyen a világnézetük, a gondolkodásuk, melyiket érzed a tiédhez közelebbinek, melyikkel érzed magad jobban, melyikkel mennyire "repül az idő", aztán ha ez megvan, akkor válaszd azt amelyiknek nagyobb a melle.
2014. jan. 14. 13:32
 17/22 A kérdező kommentje:

Igazából tök egyforma a két lány, ezért sem megy úgy a választás.

Hiába egyforma mégis különbözőek de most már szeretném az egyikkel komolyabbra fűzni a dolgokat ezért szeretnék dönteni!

2014. jan. 14. 13:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Küldj képet, akkor talán ennyit legalább segítek :)
2014. jan. 14. 14:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem is küldesz képet?
2014. jan. 14. 16:29
 20/22 anonim ***** válasza:

"Igazából tök egyforma a két lány, ezért sem megy úgy a választás. "

Ilyen nincs. Akkor te nem ismered őket, hanem beléjük látod a saját elképzeléseidet, és ezért látod őket egyformának, mert mindkettőbe a saját ideálodat képzeled. Inkább ismerd meg őket, beszélgessetek sokat, figyeld, hogy viselkednek veled, és akkor kiderül, hogy melyik illik jobban hozzád.

Arról mit lehet tudni, ők hogyan viszonyulnak hozzád?

2014. jan. 14. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!