Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok, és beleszerettem egy 29 éves férfibe. Nem régóta ismerem, de nagyon tetszik, és néha úgy érzem, hogy talán én is tetszem neki. Hogy tudnám felkelteni az érdeklődését?
Figyelt kérdés
Az illető szingli, tehát semmiféle erkölcstelen dolog nincs ebben. Azt hiszem. :)2014. jan. 13. 21:44
11/13 anonim válasza:
Talán megpróbálhatnátok randevúzni?
12/13 A kérdező kommentje:
Jogos. :) minden olyan egyszerű lenne, ha bátor lennék.. nem tudom hogyan hozhatnám fel neki..Lehet, hogy ezek a dolgok csak baráti gesztusok, és én többet képzelek bele.. :/
2014. jan. 14. 17:50
13/13 Kristabell válasza:
Szerintem próbáld meg azt,hogy kövi alkalommal légy dögös,de ne mutass túl sokat...nem muszáj kitenni rendesen a melleidet mintha tálcán kínálnád magad.egy csinos blúz egyetlen kigombolt gombocskával nagyon megfogja a pasikat,mert a legtöbbet a fantáziájukra bízza...a feszes comb és a fenék is dominál,ha ezek nálad megvannak akkor egy feszülős nadrág vagy egy alak kiemelő szoknya bikavadító....amikor vele beszélsz mutasd ki mennyire nő vagy...légy érett gondolkodású,ne trágarkodj,igyekezz mindent szépen megfogalmazni és amikor a szemébe nézel,légy csábító,de tudd hol a határ,ne engedd hogy olyan könnyen elbízza magát,igyekezz csak a munkáról beszélni vele,ne érezze azt,hogy érdekel a magánélete.röviden játszd el a nehezek kapható szexi és okos NŐT;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!