Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mondta ezt az "okosságot"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mondta ezt az "okosságot"?

Figyelt kérdés
Aztmondta valaki itt az oldalon, olvastam hogy minél kevesebbszer szexel vagy önkielégít a férfi annál kevésbé áll fel a pénisze az illetőnek, na hát ez a meghatározás egy nagy baromság, már bocs én kihagyok 4napot már szinte egész nap áll a farkam, elég ha meglátom egy szép nő arcát már arra is feláll azonnal, sőt még ha 1hét után csinálom akkor már úgy kilövell az "ondó" mint egy puskagolyó. szerintem ez az igazság
2009. dec. 1. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
mivel ezen az oldalon nem feltétlen orvosok, tudósok vagy képzett szakemberek válaszolnak, ezért sok baromság is elhangozhat. Nem szabad mindennek bedőlni:) lehet, hogy a saját tapasztalata volt az illetőnek. Szerintem ez egyénfüggő.
2009. dec. 1. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hülyeség, én is ha 3-4 napig nem könnyítek magamon akkor már egy kerekded gyümölcsre is feláll. Egyszer próbáltam, hogy meddig bírom visszatartani és 2 hét után ültem a buszon, mellettem egy miniszoknyás csaj állt fantasztikus fenékkel és csak a látványtól beledurrantam a nadrágomba...
2009. dec. 1. 18:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Húúúúú akkor kiprószálom :D
2009. dec. 1. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ez durva 18:34-es. és mit csináltál miután belesültél a nadrágodba?XD
2009. dec. 1. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmit, épp hazafelé tartottam szerencsére, úgyhogy nem volt gáz belőle, a busz a házunkhoz közel tesz ki, besiettem és átöltöztem.
2009. dec. 1. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:

18:34:

Óhhh, akkor már értem miért kef*élik az arabok a szamarakat...:)

2009. dec. 1. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

18:34-es.

Te egy zseni lehetsz...

2009. dec. 1. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:

18:34

Nekem olyan volt, hogy tömve volt a busz. Én meg a busz végében álltam, előttem meg egy jó csaj állt feszülő farmerban háttal nekem. Mindig mikor fékezett a busz a feneke állandóan nekiütődött a péniszemnek.

Nemtudom, de kétes érzések kavarogtak bennem, és kicsit kínos helyzet miatt nem is állt a zászló.

23F

2009. dec. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!