Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegye?
Figyelt kérdés
28 éves, budapesti férfi vagyok. 3,5 éve vagyok együtt egy nővel. Előtte nem igazán volt párkapcsolatom, csak futó kalandok, de az sok. Most, hogy együtt élek egy nővel kezdem megérteni mi is igazán egy párkapcsolat, és értem miért alakultak ki ebből viccek, tréfák. Olyan személy írjon vissza, aki tudja mit beszél, és, ha lehet férfi: Ha egy lányon nem tetszett 100% ban egy testrésze, teljesen mindegy mi az akkor jogos, hogy "meguntam" ezt a lányt, vagy, ha minden nagyon tetszik egy másik nőn, akkor is előbb utóbb eljön az az idő, hogy nincs semmi izgalom abban sem? Szóval a tökéletest is marhára meg lehet unni, ami "lábremegést" okoz, és csak a szürke hétköznapok maradnak?2014. jan. 13. 16:52
1/3 anonim válasza:
Persze, mindent és mindenkit meg lehet unni, azon kell dolgozni, hogy ez minél kevésbé okozzon problémát. Férfiak vagyunk, úgy alakultunk ki, hogy a változatosság gyönyörködtet minket, TERMÉSZETES, hogy mindig az új és a más után vágyakozunk. Engem rendszerint irigyeltek az ismerősök a nőim miatt (hosszú kapcsolataim voltak általában), és én is tudtam, hogy szerencsés vagyok, mert nem vagyok egy adonisz, de mindig _tényleg_ jó nőim voltak, azonban én még ezeket a nőket is meg tudtam unni, volt, hogy egy koránt sem annyira jó nő miatt szakítottam. Elcseszett mód vagyunk összerakva, de mivel emberek vagyunk, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, ha megéri. Azt viszont neked kell tudnod, hogy megéri-e. Én sok éve együtt élek ma már egy nővel, közös élet, gyerekek, és ez jó így annak ellenére, hogy persze néha hajtana a vérem, de tudom, hogy többet veszítenék mint amit nyernék.
2/3 anonim válasza:
Bocsánat,nem vagyok ugyan férfi,de szerintem kompetens a témában.Először is ha beleszeretsz valakibe,akkor nem a külsőségek miatt teszed,hanem mert megfog a személyisége,úgy összességében az a személy és jelenség,akit ő maga képvisel.Szereted a gesztusait,a mosolyát,szereted a testét,minden porcikáját,még a hibáit is.Abban a percben viszont,amikor kiszeretsz az illetőből,feltűnnek ezek a hibák,és többé nemhogy nem szereted,el sem fogadod őket.Tudatosan kezded a másikban a hibákat keresni,hogy legyen mivel indokolnod,miért távolodtál el tőle.Legyenek ezek belső vagy külső hibák,zavarni fognak,mert már nem nézel úgy a másikra,mint azelőtt.Nyilván ez azért is lehet,mert megunod,de nem azért,mert mondjuk nem tetszik a melle,hanem mert már nem vagy szerelmes,nem kívánod őt,és észreveszed,hogy a csajnak nem olyan a melle,mint amilyet te mindig is elképzeltél egy jó nőn.Lecseréleheted te a barátnődet egy külsőleg jobb nőre,akinek a te olvasatodban helyén van mindene,de hidd el,hogy egy idő után a tökéletes test kevés lesz ahhoz,hogy mellette maradj.Ha a mostani kapcsolatodban van még érzelem,akkor kár eldobnod a külsőségek miatt.Bár ismétlem,ez nem a külsősőégekről szól,hanem lelki okai vannak,tehát a melle bizonyos idő után nem azért nem tetszik már annyira,mert nincs jó melle,vagy mert sosem jött be,hanem mert már nem szereted a párodat,és kell valami hiba,amire foghatod,hogy már nem kívánod őt.Mással,másnál ugyanez a folyamat játszódna le benned,legyen szó bármilyen bombanőről.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Te válaszod is. Tűzbe tenném érte a kezem, mert szeretem, csak az a nagy vágy múlt el.
2014. jan. 13. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!