Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megőrűltem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megőrűltem? Minden gondolatom egy sztár körül forog és nem tudok mit csinálni.

Figyelt kérdés
Folyamatosan rá gondolok .Elalvás előtt és reggel is ő az első gondolatom.Egész nap ő jár a fejemben és a barátnőimet kikészítem a folyamatos áradozásaimmal . Ha olvasom a neten a híreket és akörül forog a média hogy valakivel randizik, akkor rögtön féltékeny leszek és szomorú ,de közben tudom, hogy vele soha nem jöhetek össze. Anya szerint ez a tinédzser kor velejárója és majd kinövöm . szerintetek mit csináljak ? már nem csak a környezetemet készítem ki hanem saját magamat is hogy soha nem kaphatom meg .

2014. jan. 12. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van..ismerős érzés.:/
2014. jan. 12. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát... te tuti hogy 15 éves vagy:) Megnyugtatlak nem vagy szerelmes:) Nem lehetsz úgy vkibe szerelmes hogy csak képeken meg videókon láttad és még sose beszélgettél vele, sose töltöttél el vele személyesen kis időt. Anyukádnak igaza van, ez a tinikori felszínes rajongás amit ki fogsz nőni:) Amúgy meg foglald el magad, sportolj vagy találj vmi hobbit, mert sztem nagyon unatkozhatsz és túl sok a szabadidőd :D
2014. jan. 12. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Nyakamra a bökőt, hogy nem vagy még 18. Nm baj, nem azért kérdem, mert baj lenne, csak akkor szoktak ilyenek lenni lányoknál. :D

Amúgy ez így a túlzott rajongás, megszállottság lehet. :D

törődj bele, hogy elérhetetlen. Szállj vissza a földre.

2014. jan. 12. 20:05
 4/9 Csakegylány.17 ***** válasza:
Majd elmúlik :) nem vagy őrült
2014. jan. 12. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
melyik star az????? :DDD Ha itt nem akarod megosztani akk irj privit! :)
2014. jan. 12. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
melyik sztár az? véletlen nem egy One Direction srác? hány éves vagy?
2014. jan. 12. 20:17
 7/9 Költőnő? ***** válasza:
kinövöd :)
2014. jan. 12. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató válaszokat ! :)
2014. jan. 12. 20:34
 9/9 anonim válasza:
Nem vagy az, mert én is pont ilyen vagyok :) egyébként melyik híresség? :D
2014. szept. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!