Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Izmos vékony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Izmos vékony, vagy formás "husis" csajok?

Figyelt kérdés

Melyik lenne inkább az esetetek??

Vékony lány:

[link]

A kicsit vastagabb :)

[link]

Én speciel a kettő között vagyok, és szeretnék magamra szedni egy kis izmot még, de mindenki le akar beszélni róla. Ti mit gondoltok?? :)

De ami érdekelne, az, hogy a nagyvbtöbbségnek melyik tetszik inkább!! :)

2014. jan. 12. 13:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ó hát köszönöm a gyors válaszokat!! :)

Őszintén úgy gondoltam, nyerőbb lesz az első kép..

2014. jan. 12. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindegy, ha arányos es formas.
2014. jan. 12. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy az első a nyerőbb. Próbálj olyan lenni és elhiheted, hogy nem lesz olyan férfi aki nemet mondana. Most nem feltétlen kell hallgatni arra, hogy az itteni fórumozók többsége megelégszik a kevesebbel, igenis csinálj magadból szép sportos leányzót!
2014. jan. 12. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Izmos formás, mivel a formákat az izmok adják, ahogy a hús is izom. Az első az egy álomalak kb.
2014. jan. 12. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Az az első valami ki baszott gyönyörű. A második az átlag alatti, de még nem ocsmány.
2014. jan. 12. 14:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Haha, igyekszem!! Köszi 13 :P
2014. jan. 12. 14:56
 17/18 anonim ***** válasza:

második nem zörögnek a csontjai és nem lógnak a kiló szalonnák se a legjobb

a meki kocák se vonzóak meg a sárgarépa diétás beesett arcú csontszilánkok se túl esztétikusak

2014. jan. 12. 15:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Igazából nekem egyik se tetszik, pedig én a vékony lányokat szeretem, így azt mondanám, hogy az első, de még sem. Valahogy egy kicsit aránytalan, túl nagy a combja is, meg fura az egész lába. Nézd meg a bal oldali képen is, nekem kicsit sem tetszik.

Persze szedhetsz magadra izmot, de ne izmos legyél! Mert az nem szép.

2014. jan. 13. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!