Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élnek tévhitben sokan a tekintetben, hogy egy 17-18 éves lány érettebb agyilag, mint fiú kortársai?
Szerintemis így van.
Most 20 éves vagyok, de 18 az alja, akikkel ismerkedem. Mondjuk még nekik sem biztos, hogy van annyi élettapasztalata, hogy tudja mit akar.
De 15-6 évesen szerintem énis érettebb voltam mint a csajok.
Mert érettebbek.
A velük egykorú srácok még sokkal gyerekesebbek, mint a lányok.
És amúgy ne abból indulj ki, hogy te már ahogy a soraidból olvasom ki, idősebb vagy és felnőtt fejjel szemléled a mai lányokat, mert úgy természetesen sokkal gyerekesebbnek tűnhetnek. De nézz meg most egy annyi idős fiút. És rájössz, hogy tényleg érettebbek agyban némileg a lányok a fiúknál.
Amúgy szerinted egy mai 17-18 éves srác miről beszélget a haverjaival? Csajok, számítógépes játékok, ki milyen buliban volt, hogy rúgott be, stb. Erre sem mondanám, hogy különb, mint a pasik, ruhák, cipők.
Természetes, hogy egy 17-18 éves fiatalnak nem olyan témái vannak, mint egy huszonévesnek, hisz nem egykorúak. Ezáltal a huszonévesnek a tizenéves is gyerekes. De attól még ha két ugyanolyan korú fiatal lányt és fiút nézel meg, bizony ott van a különbség.
Nem hozható vissza,és elmondom neked hogy nem csak az a korosztály csinálja ezt.Az egyetemen is pontosan ugyanez megy,a nagymenő gyereket körbeállják a csajok és azt hallgatják,hogy a srác azt meséli hány csajt szedett fel és dugott meg előző este,meg mennyit ittak.
Érdekes módon velem akivel lehetne értelmes dolgokról is beszélni egy se jön a közelembe se,pedig mindig is nyitott voltam mindenki felé.Csak én nem iszom minden este le magam,és inkább foglalkozom értelmesebb dolgokkal. :)
Nem igaz 4-es,ez emberfüggő.
Fiúk és lanyok közt egyaránt vannak érettebbek de ezt így kijelenteni butaság.
Testileg viszont érettebbek.
Biologia. A fiuk kb 21 eves korig ernek, a lanyok alt. 16-18 eves korban lesznek erettek. Ez az atlag, tobb kivetel is van.
Pl ez az oka, hogy a lanyok jegyei jobbak az altalanos\kozep iskolaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!