Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek milyen ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek milyen ez az alak?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 12. 01:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Az alakod jó, de tényleg r!bancnaknézel ki a ruhádban. Segítek picit: vagy a nadrágod legyen ilyen cuppanósan szűk, vagy a felsőd, ne mindkettő, mert ez így már sok. Aztán vagy a lábadat hangsúlyozd, vagy a hasadat, vagy a melleidet, ne mindhármat egyszerre, mert ettől válsz olcsóvá, közönségessé. Fiatal vagy még, nyilván nyoma sincs benned kifinomultságnak, vagy eleganciának, de azért kisk.rvának sem kell mutatni magad, kivéve ha az vagy, akkor így tovább.
2014. jan. 12. 01:55
 22/31 A kérdező kommentje:

A melleimet nem tudom eltakarni. Nem, nem push up, DD-s melleim vannak, nem tudom eltakarni. Azért írtam ribis-t, mint ahogy leírták, nem akad fent a szűrőn.

Ha k.urvás, akkor az, sajnálom, nem tudom, hogy egy fekete gatyában és egy fekete pólóban mi k.urvás. :)

Egyébként köszi mindenkinek.:)

Azért akarok 10 kilót fogyni, hogy magamnak megfeleljek, nem fogok elfogyni, van olyan súlyom ami megkívánja a 10 kilós fogyást, sajnos! :)

2014. jan. 12. 01:59
 23/31 anonim ***** válasza:

"köcsög nekrofilok..."

Csak úgy szárnyal szavaidból a műveltség és az intelligencia. :-D Egyébként Kate Beckinsale, mint Selene (Underworld) ér? Mert ha igen akkor valóban nekrofil vagyok. :-D

2014. jan. 12. 02:00
 24/31 anonim ***** válasza:

a súly az mind1.. Eloszlik rajtad ahogy látom.

Rendelkezhetne valaki ugyanolyan paraméterekkel mint te, és szabályosan meglátszana az a 10 kiló, szerintem rajtad nem.

2014. jan. 12. 02:01
 25/31 anonim ***** válasza:
23: ne vedd szó szerint... talán nem írtam smiley-t azt hittem érezhető, hogy nyilván nem nekrofil itt senki, félig meddig elvicceltem a dolgot! :)
2014. jan. 12. 02:07
 26/31 anonim ***** válasza:

Mi van cica, elfelejtetted melyik regeddel írtad ki a kérdést? :DD

"nem tudom, hogy egy fekete gatyában és egy fekete pólóban mi k.urvás. :) "

Megírtam, te hígagyú: az, hogy szűk a nadrágod is, a pólód is, a hasad is kilátszik a csipkéken át, meg a tőgyed is a nyakad slá van polcolva. Mindegy, ha már butácska vagy, hát legalább kihívó legyél, ehhez értesz...

2014. jan. 12. 03:17
 27/31 A kérdező kommentje:

Nem írtam más regről.

Utcára nem mászkálok így, nem azért készült a kép sem, az alakomról szól a kérdés, nem a ruháimról te tudatlan f.asz.

2014. jan. 12. 03:52
 28/31 anonim ***** válasza:
Egy jó nő és még káromkodik is...de betudnék az ilyenre indulni és megb_sznám úgy, hogy egy hétig nem bírna lábra állni...
2014. jan. 12. 03:57
 29/31 anonim ***** válasza:
Ne fogyj! Mi lesz akkor a felpolcolt melleiddel?
2014. jan. 12. 10:07
 30/31 anonim ***** válasza:
mutatsz/kuldesz egy olyat, amin a popsid is latszik? :)
2014. jan. 12. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!