Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melleimet nem tudom eltakarni. Nem, nem push up, DD-s melleim vannak, nem tudom eltakarni. Azért írtam ribis-t, mint ahogy leírták, nem akad fent a szűrőn.
Ha k.urvás, akkor az, sajnálom, nem tudom, hogy egy fekete gatyában és egy fekete pólóban mi k.urvás. :)
Egyébként köszi mindenkinek.:)
Azért akarok 10 kilót fogyni, hogy magamnak megfeleljek, nem fogok elfogyni, van olyan súlyom ami megkívánja a 10 kilós fogyást, sajnos! :)
"köcsög nekrofilok..."
Csak úgy szárnyal szavaidból a műveltség és az intelligencia. :-D Egyébként Kate Beckinsale, mint Selene (Underworld) ér? Mert ha igen akkor valóban nekrofil vagyok. :-D
a súly az mind1.. Eloszlik rajtad ahogy látom.
Rendelkezhetne valaki ugyanolyan paraméterekkel mint te, és szabályosan meglátszana az a 10 kiló, szerintem rajtad nem.
Mi van cica, elfelejtetted melyik regeddel írtad ki a kérdést? :DD
"nem tudom, hogy egy fekete gatyában és egy fekete pólóban mi k.urvás. :) "
Megírtam, te hígagyú: az, hogy szűk a nadrágod is, a pólód is, a hasad is kilátszik a csipkéken át, meg a tőgyed is a nyakad slá van polcolva. Mindegy, ha már butácska vagy, hát legalább kihívó legyél, ehhez értesz...
Nem írtam más regről.
Utcára nem mászkálok így, nem azért készült a kép sem, az alakomról szól a kérdés, nem a ruháimról te tudatlan f.asz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!