Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek még az ízlések kategótiába tartoznak? Fiúk lányok vélemény?
Figyelt kérdés
egy átlagos suli napra egy 15 éves lánnyak nem kihívó?
2014. jan. 11. 22:11
2/9 A kérdező kommentje:
Nem túl r!b!sek? Meg ha tangát hordok más idegesít! Meg mindig cica nacit és van hogy a póló nem takarja a fenekem..
2014. jan. 11. 22:12
4/9 A kérdező kommentje:
Lécci kor és nemet is!
2014. jan. 11. 22:13
5/9 anonim válasza:
ízlésesek, de nem suliba valók, szerintem inkább randikra jók, vagy bulizni, szórakozni
6/9 anonim válasza:
Az első az baromi gáz. A nagyon rövidekkel meg óvatosan.
22/F
7/9 anonim válasza:
1: csak akkor vedd fel, ha azt akarod, hogy k.urvának nézzenek.
2,3: Szerintem teljesen rendben van.
4,5,6,7: Őszintén szólva nekem kicsit idétlenek ezek a szoknyák, de én nem értek az öltözködéshez. Ettől eltekintve ezekről ugyanaz a véleményem, mint az 5. és a 6. válaszolónak.
9/9 anonim válasza:
az első nagyon gáz, nem mondanám hogy ribis, de nem jó. a többivel pedig nincsen probléma teljesen rendben vannak 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!