Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is itt, akinek már elege van abból, hogy mindig ő a csúnya, nyomi, míg mindenki más körülötte a szép, helyes?
Figyelt kérdés
Folyton rondának neveznek, már semmi önbizalmam, míg olyan lányok is párra rendelkeznek, akik nem is vonzóak, csak nagy szájuk van és egójuk és még ők tartják magukat szép lánynak. Pedig, kövér, ne is nőies lényekről van szó. Ha már ők is szebbek tőlem, akkor mégis hogyan is várhatnám, hogy találjak egyszer is egy lányt valahára, aki engem helyesnek lát és elfogad, gizda, csúnya fejű gyerekként is? Egy lány lehet akármilyen testi hibás mindig lesz ki őt így szereti, engem meg csak a külsőm miatt élből elutasítanak folyton. A másik meg, ha megtudják, hogy érző szívű, rendes fiú vagyok már nem is érdeklem őket neten sem, ilyenkor még kép sem kell... Belefáradtam már az egészbe. Egy jó kis szíven szúrást is épp ma kaptam egy lánytól, akibe sajnos beleszerettem, de ő persze inkább valami szívtelen lyukra játszól gyerekhez vonzódik, hiszen ő egy alfahím helyes fiúka.2014. jan. 11. 21:56
1/8 anonim válasza:
van ez így....ezt dobta a gép...
3/8 anonim válasza:
Én is csak "átlagos" vagyok nincs kék kontaklencsém meg befestve a hajam meg 8 kiló zselé meg minden de még mindig be tudok szólni az ilyen bu*iknak szóval ha van önbizalmad meg elég bátorságod simán lehetsz menő.
4/8 anonim válasza:
A kevésbé tetszetős külső társulhat olyan vonzó személyiséggel és belső tulajdonságokkal, amelyek sokkal többet nyomnak a latban. Majd azok a lányok buknak rád, akik okosabbak az átlagnál és jobban értékelik a megbízhatóságot, a humort, a nyugalmat.....
5/8 anonim válasza:
szerintem az első lépés a helyes nyelvtan és írás elsajátítása, sorry
6/8 anonim válasza:
van egy szép barátnőm, (16) akinek van egy full ronda,mackós, szemüveges 21 éves barátja.látod?! nem mindenkinek a külső szamít
7/8 anonim válasza:
és elkell fogadnod a külsődet,ne tedd magasra a mércét (tehát ne a szép,tökéletes plázapi*csákra hajts).nézz körül egy kicsit!
8/8 anonim válasza:
De azért fogadjunk hogy neked is csak a szép és átlagos lányok jönnek be. Úgy bírom ezeket a pasikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!