Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak elveim, de akaratgyenge vagyok. (14/L) Lehet, hogy éles helyzetben sutba fogom vágni az elveimet?
14 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy vannak dolgok, amiket eldöntök. Ilyen, hogy nem fekszem le senkivel, amíg be nem töltöm a 16-ot, akkor is csak avval, aki méltó rá. Márpedig aki méltó, az nem akar majd megfektetni engem amint betöltöm a 16-ot. Mindegy. Van még pár tucat ilyen elvem, amiket még be tidok tartani (nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, nem itélek külső és származás alapján, valamint még párszáz a társadalmi problémákkal kapcsolatban, amin egy jót röhögnétek, mert ugy a magamfajta kislányok nem szoktak ilyeneken rágódni...)
Szóval, a tárgyra térve: nagyon tetszik egy fiú, vonzódom is hozzá (meg akarom csókolni...) , és bár ő nem olyan fiú, aki kihasználná az akaratgyengeségemet, de ha lesz valaki más, simán elveszthetem a fejemet, mert nekem mindig is a szívem uralta az agyam. Mit tegyek, valahogy meg kéne erősíteni az akaratomat...
Köszönöm,ha végig olvastad ezt a keszekusza izét amit ide sikerült produkálnom, sajnos a tömör fogalmazás nem az erősségem :)
14L
Reméljük :)
Ami még a #7hez: a 16 nekem egy olyan határ, ami fölött már nem szégyelném magam. Persze majd meglátjuk, mert nem vagyok az a típus, hogy ahh, ma van a 16. Szülinapom, akkor most lefeksem az első emberrel aki szembe jön! Majd a gondolkodásmódomtól is függ, simán lehet, hogy úgy ítélem majd meg, hogy még éretlen vagyok hozzá :)
-1 ahhoz hogy megerősödj, először csalódnod kell, (az ember ÁLTALÁBAN csak a saját hibáiból tanul.)
-2 az jó ha vannak elveid, de kor hoz nem lehet kötni, ugyanis mind a test mind a lélek és a szív is máshogy fejlődik minden embernél.
-3 SOHA, ismétlem SOHA ne azért fékügy le valakivel mert azt akarja, csakis akkor HA TE IS akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!