Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak elveim, de akaratgyenge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak elveim, de akaratgyenge vagyok. (14/L) Lehet, hogy éles helyzetben sutba fogom vágni az elveimet?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy vannak dolgok, amiket eldöntök. Ilyen, hogy nem fekszem le senkivel, amíg be nem töltöm a 16-ot, akkor is csak avval, aki méltó rá. Márpedig aki méltó, az nem akar majd megfektetni engem amint betöltöm a 16-ot. Mindegy. Van még pár tucat ilyen elvem, amiket még be tidok tartani (nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, nem itélek külső és származás alapján, valamint még párszáz a társadalmi problémákkal kapcsolatban, amin egy jót röhögnétek, mert ugy a magamfajta kislányok nem szoktak ilyeneken rágódni...)

Szóval, a tárgyra térve: nagyon tetszik egy fiú, vonzódom is hozzá (meg akarom csókolni...) , és bár ő nem olyan fiú, aki kihasználná az akaratgyengeségemet, de ha lesz valaki más, simán elveszthetem a fejemet, mert nekem mindig is a szívem uralta az agyam. Mit tegyek, valahogy meg kéne erősíteni az akaratomat...

Köszönöm,ha végig olvastad ezt a keszekusza izét amit ide sikerült produkálnom, sajnos a tömör fogalmazás nem az erősségem :)

14L

2014. jan. 11. 21:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Reméljük :)

Ami még a #7hez: a 16 nekem egy olyan határ, ami fölött már nem szégyelném magam. Persze majd meglátjuk, mert nem vagyok az a típus, hogy ahh, ma van a 16. Szülinapom, akkor most lefeksem az első emberrel aki szembe jön! Majd a gondolkodásmódomtól is függ, simán lehet, hogy úgy ítélem majd meg, hogy még éretlen vagyok hozzá :)

2014. jan. 11. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
végre egy normális 14 éves <3
2014. jan. 13. 21:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jan. 13. 22:11
 14/14 anonim válasza:

-1 ahhoz hogy megerősödj, először csalódnod kell, (az ember ÁLTALÁBAN csak a saját hibáiból tanul.)

-2 az jó ha vannak elveid, de kor hoz nem lehet kötni, ugyanis mind a test mind a lélek és a szív is máshogy fejlődik minden embernél.

-3 SOHA, ismétlem SOHA ne azért fékügy le valakivel mert azt akarja, csakis akkor HA TE IS akarod.

2014. jan. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!