Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem vagyok teljes értékű férfi?
Figyelt kérdés
A vadászösztön minden férfiban benne van, emiatt hajlamosak a csalásra. Gondolják a nők...
Nos, én engem kb 10 éve érdekel a női nem, de még soha nem éreztem, hogy mennyire meg akarom szerezni egyiküket is. Miért van ez? Más addig megy, amíg nem kap egy igent vagy egy nemet, de bennem egyszerűen nem él a vadászösztön. Nem férfinak készültem, csak mégis az lettem?
2014. jan. 11. 17:35
1/2 anonim válasza:
Kérem hagyjátok már ezt a vadászösztönözést!!
2/2 anonim válasza:
Ha valami nem megy azt nem kell erőltetni.. ha lesz olyan aki kelleni fog, azt úgyis meg akarod majd szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!