Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy sokadik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy sokadik ilyen kérdés, de lányok, nektek mi tetszik ezekben a hulladékokban?

Figyelt kérdés
Értem itt a minden képen vagy fullcapben vagy "égnek álló" hajjal vicsorító swageken...Ma ask-on néztem egy ilyen képződmény kérdéseit..teljesen megdöbbentem...egyszerűen elképesztő,hogy a 14-16 éves r*bancok ilyeneket írkálnak ilyen alakoknak, hogy egy ilyen fiú(mert ez fiú ugye?) az álmuk,csorgatják a nyálukat, puszikat küldenek a hasára,helyeskézik, meg álompasi...Szerintem ez undorító,hogy egy lány képes ilyeneket írni, és eddig süllyedni. Mi vezet titeket erre? Azon lányok válaszát várom,akiknek az ilyenek jönnek be !

2014. jan. 11. 12:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát előfordulhat, még ha hót sötét, az érzéseknek elég nehéz parancsolni..Mondjuk én alapból olyan lánnyal nem kezdenék...a lány persze nem hibás,hogy nem lett olyan ,mint a srácnak kellene..ide még mindig azt tudnám válszolni,amit a 6-os írt a második bekezdésben...
2014. jan. 11. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:

hááát..pontosan melyikre is gondolsz?

nekem pl.ez oké..fel van állítva,de nem ecsetfej és szerintem jól néz ki.

de ő: [link] , [link]

szerintem ez már erős túlzás.Ez már komolyan ecset.

Helyes lenne a gyerek ha nem ilyen haja lenne, de így nem kell..:D amúgy neki az öltözködése is "olyan" tehát ülepes gatya,női körsálak meg minden szar.

az első néha néha fullcap,de inkább sportosabban néz ki és ő viszont nem hord trottygatyát.

De megmondom őszintén, ha nem is nyilvánosan,de a helyeskével meg az álompasival eddig nem volt annyira nagy gondom,igaz és nem írtam volna, de nem irritált.

2014. jan. 11. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. aki még az oké kategóriába van az kb ő: [link]
2014. jan. 11. 23:48
 14/16 A kérdező kommentje:
körsálam nekem is van, fullcapet én is szoktam hordani, de egyáltalán nem azon a vonalom,ahogy ők....igen nagyjából az ilyen emberekre gondoltam,akit fentebb linkeltél...dehát a haj meg az öltözködés kb a fele,ami irritálóvá teszi őket.......:D
2014. jan. 12. 00:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Fiatalság bolondság,főleg a mai tizenévesekre igaz ez.Nagyban befolyásolja őket a divat a média.Van aki elzárkózik mert komolyabb van aki könnyen vevő rá.Tudom sokuk idegesítő de ne nevezz senkit hulladéknak.Pár év múlva ezek az emberek(most még gyerekek) is megkomolyodhatnak most meg...nem kötelező velük ismerkedni.Ne foglalkozz se a srácokkal se azokkal a lányokkal akik őket keresik.Ők ilyenek bejön nekik ez a lazaság az ő szemükben az ilyen pasik cukik menők vagy akármik ne fájjon ez neked.Talán olyan lány tetszik neked akit elvitt egy ilyen pasi?Nem ezt írod de ez lenne a logikus magyarázat arra hogy miért akadtál így ki. :-)Nem vagyunk egyformák tudom nehéz elfogadni de az sem imponáló hogy otrombán le minősítesz valakit.
2014. febr. 17. 21:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is laza ember vagyok,szóval ez nem indok :) Fiatalság bolondság igaz, de annyi normális vagyis ennél normálisabb fiatal van...Egyébként nem, nincs olyan lány,aki tetszik és elvitte egy ilyen pasi(pasi......), mivel van barátnőm ! :)
2014. febr. 17. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!