Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál a "lehet" és a "majd meglátjuk" az egyenlő a "nem"-mel?
"A lányoknál a "lehet" és a "majd meglátjuk" az egyenlő a "nem"-mel?"
Sem a nemmel, sem az igennel nem egyenlő. Általában a lányoknál az a helyzet, hogy amit mondanak, az alapvetően nem jelent semmit. A viselkedésükből derül ki, hogy azt jelenti, amit mondanak, vagy éppen az ellenkezőjét, vagy valamit a kettő között.
"Igazából ott merült fel a kérdés, hogy 4 hónapja már együtt vagyunk a barátnőmmel, és már nagyon tervezgetjük a szeretkezést, és kérdeztem, hogy akkor téli szünet megfelel? Erre: majd meglátjuk, lehet:D"
Konkrétan itt az történik, hogy nem a meglátjuk és a lehet a fontos, hanem az, hogy 4 hónapja nem történik semmi, csak "tervezgettek". Ez pedig azt jelenti, hogy NEM. Talán még van egy kis esélyed ezt átváltoztatni IGEN-né. Ha már IGEN, azt észre fogod venni (éppen szeretkeztek). Hogy mi kell ehhez, az a konkrét esettől függ. Különben sosem értettem, egyesek miért nevezik a barátnőjüknek azt a nőt, akivel nem tudnak lefeküdni. Milyen értelemben vannak vele "együtt"?
"Igazból az utolsó három nem jogos. Egyrészt, a szeretkezésen kívűl rengeteg dolog van, lásd petting."
A petting szerinted már fél szeretkezés? Vagy negyed? Most akkor elárulom, mennyi: NULLA.
"Másrészt fel kell erre készülni, és ezt jó megbeszélni, mert egy jó kapcsolatban a pár megbeszéli a dolgokat szerintem, és szoktunk erről beszélgetni."
Beszélgetni nem tilos, csak köze nincs ahhoz, ami a valóságban történik / történni fog. A nővel kell beszélgetni, mert imádnak dumálni, a tettek azonban egy teljesen más téma, mint a szavak. Feküdjetek le egymással, utána ráértek "megbeszélni" meg "felkészülni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!