Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye az csak kamu, hogy a 13 évesek szexelnek manapság? Olvasva a sok itt lévő kérdést nem hiszem el!
Figyelt kérdés
nem mondjátok komolyan, hogy ez nem kamu, és csak unalomból írják ki?
Itt olvatsam pár kérdést, és a 21 éves még tanácsokad adott a 14 éves kérdezőnek, hogy mit hogyan csináljon...
:O
Ugye ez csak vicc?
Mert ha igaz, én már félni fogok a 14 évesektől!
2014. jan. 10. 21:46
12/18 anonim válasza:
5- ben van felvilagositas es mar en se vagyok szuz tavaly vesztettem el 13F
13/18 anonim válasza:
nem, nem kamu, először én sem hittem
de nem vicc, akár név szerint is tudnék mondani példákat
14/18 anonim válasza:
Ezzel a kérdező tisztában lehet vele, hogy mindenkoron van félnivalója ettől a korosztálytól, mert az ébredező szexualitás ösztönszinten vonja hatása alá a kibontakozóban levő személyiségüket!
15/18 anonim válasza:
én 14évesen vesztettem el és tök jó volt a barátommal nem bántam meg semmit.
nem ti siránkozó lúzerek fogjátok megmondani mikor veszítsük el, semmi közötök hozzá!
16/18 anonim válasza:
Igazad van, a te életed, a te döntésed; úgy bszod el, ahogy akarod. :D
17/18 Szergej55 válasza:
Az agyhalottság népbetegség. És még jönnek az alkoholizmussal!
18/18 anonim válasza:
Mi a baj ezzel? Régen a 14 évesek házasodtak :D
Egyébként én több mint tíz éve voltam 14, és már akkor is egy csomóan elveszítették ilyen korban. Ahogy ma is sokan várnak vele. Nem történt semmi változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!