Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit tennétek akkor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit tennétek akkor, ha? (bővebben az alábbiakban)

Figyelt kérdés
Mit tennétek akkor, ha már hosszú évek óta nem találnátok párt magatoknak, viszont ismertek egy olyan lányt, akihez bár nagyon vonzódtok, nem vagytok belé szerelmesek? Ez a lány viszont nagyon is szerelmes belétek. Elhívnátok-e ezt a lányt randira azért, hogy enyhítsétek egy kicsit a magányotokat, illetve azért, mert jó érezni azt, hogy titeket is szeret valaki (noha ti ezt az érzést nem viszonozzátok), vagy pedig inkább nem hívnátok el, mert nem szeretnétek őt megbántani később kb. azzal a szöveggel, hogy "bocs, bár tudom, hogy te szeretsz engem, én csak azért hívtalak el randizni, mert vonzónak talállak, amúgy meg nem akarok tőled semmi komolyat"?
2014. jan. 10. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Te pasi vagy?
2014. jan. 10. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt, ha még nem beszéltük meg akkor jobb az ilyet tisztázni tehát már csak azért is elhívnám. Arra a kérdésre viszont, hogy kihasználnám-e érzelmileg a saját céljaim elérésében a válaszom nem.

De mivel én eleve kizárom annak a gondolatát, hogy egy lány szerethet ezért a kérdésed teljes egészében egy hipotetikus feltételezésnek veszem.

2014. jan. 10. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Randizz vele! Ebből akár még jól is kijöhetsz. És a vonzalom fontos.

Egy kicsit enged neki, hogy próbáljon meghódítani adj neki egy esélyt.

Elmondom hogy a leghosszabb kapcsolatom nem azzal volt akibe szerelmes voltam. Viszont aki a legtöbbet adta az volt aki szerelmes volt belém. Nagyon megszerettrm bármit megtettem volna érte.

Adj egy kis időt egymásnak, ha nem ment ő is megnyugszik, hogy legalább megpróbáltátok.

2014. jan. 10. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
A kettes válaszoló első mondatára reagálva: de gondolom, ez esetben nem azt kérdeznéd meg tőle, hogy randizna-e veled, hanem csak azt, hogy jó lenne, ha személyesen találkoznátok, mert valamit meg kéne beszélnetek.
2014. jan. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!