Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság vagy szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy szerelem, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

A történet röviden a következő. Megismertem (F/25) néhány hónapja egy nőt, egy helyen dolgozunk. Ez alatt a pár hónap alatt egy nagyon komoly/mély barátság alakult ki köztünk, mindent megosztunk egymással, érzéseket, titkokat stb ritkán ugyan, de közös programokat is szervezünk. Természetesen, ahogyan az lenni szokott én úgy érzem, hogy már többet jelent nekem, mint barát, vagyis többet szeretnék. (De lehet, hogy csak, azért mert már túl régóta vagyok egyedül és nem is vagyok túl tapasztalt az ilyen helyzetekben) A helyzet egyszerű, mindketten egyedül vagyunk, a dolog adja magát. Adná de, hogy ne legyen olyan egyszerű, van egy kis gond, Ő jóval idősebb nálam (több mint 8 év). És szerintem Ő nem is gondol rám így, de ebben nem vagyok 100%ig biztos, különböző események miatt, amit lehet, hogy csak én értettem félre. Vagyis a kérdés, hogy elmondom neki, hogy mit érzek, és ezzel egy olyan barátot veszítek el, akit többet nem találok talán soha. Vagy nem mondom el és lesz egy olyan barátom, akibe szerelmes vagyok, de több soha nem lehet, vagy ha lenne is, lehet, hogy csak egy múló szerelem lenne? És az utóbbi kérdésnél lehet, hogy folyamatosan fel fogom dobni magamnak a kérdést, mi lett volna, ha elmondom neki, még annak ellenére is, hogy közben meg az eszem azt mondja, hogy ez nem lenne helyes.

Tudom, hogy volt hasonló kérdés, de ez egy kicsit más, mint a többi, azokban nem találtam tanácsra, ezért mertem feltenni.

2009. nov. 30. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
ezt nem biztos h kockáztatnám, főleg a korkülönbség miatt
2009. nov. 30. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
ha valoban kozel kerultetek egymashoz es igaz a baratsagotok, akkor ez nem allhat kozetek. persze ne ugy kezd, hogy szerelmes vagyok beled, probalt meg ravezetni egy kicsit. beszelgetes kozben hozd fel a temat, pl hogy milyen jol megertitek egymast, biztosan jo par lennetek. figyeld a reakcioit. ha vevo lenne ra, adagold tovabb a temat :)
2009. nov. 30. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Foss a korkülönbségre, és ne azt nézd. Az sosem kellene mérvadó legyen.

Nincs új ötletem, csupán szeretném az előző válaszolót megerősíteni abban, amit mondott :)

2009. nov. 30. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Korkülönbség van mikor nem számít.

Pl egyik volt osztálytársam 23 barátnője 33.

2009. dec. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!