Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gáz ha a "gyerek" sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ha a "gyerek" sokkal soványabb mint a csaja?

Figyelt kérdés
Hát eléggé elítélem azt akinek van egy bombacsaja, de ő ezt leszarva nem hogy hízna vagy gyúrna, ugyanúgy marad nyurga,ez nagyon ronda szerintem.Egy férfi legyen férfi, akit nem állít meg semmi!
2009. nov. 30. 20:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs de h jössz te ahhoz h elítélj emiatt bárkit is?

Nyilván egy csaj azért jön össze egy ilyen típusú sráccal mert bejön neki. Sztem nem gáz, és te egy elég önbizalom hiányos ember vagy. Sry

2009. nov. 30. 20:04
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
nem tudom.nem vagyunk egyformák.a párom is vékony én viszont nem.attól még lehet valaki férfi,hogy nem hízik vagy vmi!
2009. nov. 30. 20:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nem kell elítélni. Van aki hiába gyúr és eszik rengeteget mégsem hízik illetve nem látszik rajta. A bomba csajnak meg lehet, hogy úgy tetszik a barátja ahogy van. Nem vagyunk egyformák. Ha ennyire zavar akkor ne nézz rájuk ha ilyet látsz. A férfi nem a külsőtől férfi. Ezt majd egyszer megérted ha megérted.
2009. nov. 30. 20:06
 4/18 anonim ***** válasza:
56%

nekem ezzel konkrétan nemúgy van bajom, ahogy leírtad.

eleve azzal van bajom, ha a pasi vézna, mimóza, és elfújja a szél. ez nekem cseppet sem férfias.

2009. nov. 30. 20:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek semmi köze, hogy más kivel van együtt. Ha ők boldogok, nincs beleszólása senkinek. Attól,hogy egy nő bombázó, miért ne lehetne kevésbé Brad Pittes hapsija???

Ugyanaz, mikor egy (mások szemébe kevésbé vonzó külsejű) nőnek nagyon jó pasija.

2009. nov. 30. 20:10
 6/18 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam utolsó
2009. nov. 30. 20:11
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Ez hülyeség...

Lehet, hogy olyan király az ágyban amit egy felfújt tesztoszteron bajnok, nem képes megadni a bomba nőnek...

Ne irigykedj! Nem minden lány bukik a kigyúrtagyú majmokra...Bocs a jelzőért.

Ja és az sem elhanyagolható, hogy amíg Te gyúrsz wazze, addig a fiú a lánnyal van és nem a saját szépségével idomaival foglalatoskodik, hanem a lány idomait masszírozza és az Ő szépségét csodálja!!!

A pedánsan gyúró pasikra általában az üresfejű lúvnyák vadásznak...Az okosabbak elfogadják az embereket olyannak, amilyenek és nem a külső adottságaikba zúgnak bele, hanem a belső értékeket tartják fontosnak.

Ennyit dióhéjban.

2009. nov. 30. 20:11
 8/18 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok kigyúrt, van még időm:D
2009. nov. 30. 20:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja és attól még hogy valaki kivan gyúrva, attól nem lesz szarabb az ágyban, bocsika
2009. nov. 30. 20:14
 10/18 anonim ***** válasza:

Normális esetben az ember nem úgy választ párt magának, hogy elgondolkozik rajta a testalkatuk összeillik-e....elég fiatal lehetsz ha neked ez a legnagyobb gondod!

A véleményem amugy nekem is az hogy a nagyon vékony srácok nem férfiasak, de nyilván ez szubjektív!

L/23

2009. nov. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!