Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják a kitartó srácokat őrültnek?
Figyelt kérdés
Legalábbis, amikor én kitartottam valakinél, hosszú ideig, akit szerettem őrültnek tituláltak, nem normálisnak. Ez miért van?2009. nov. 30. 19:10
1/7 anonim válasza:
rám is ugyanezt mondták haver :/
talán azért mert már sokkal több az olyan bunkó érzéketlen f*sz akik szarnak az egészbe, és a lányoknak ez kell ;)
2/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges. :)
2009. nov. 30. 19:35
3/7 anonim válasza:
bízom benne hogy találunk még olyan lányokat akik az olyan pasikra buknak mint mi ;)
4/7 anonim válasza:
jaja, meg sajnos ha egy csajnak elsőre nem kellesz akkor később se fogsz. ezvan. én is egyszer beleestem a hibába h kitartó voltam, többet nem leszek. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk én inkább szoktam kitartó üzemmódba kapcsolni, mikor már azért történt ez-az.
2009. nov. 30. 22:10
6/7 anonim válasza:
Én nem tartalak őrültnek titeket!!!!
Sőt....nálam úgy kezdődik a dolog, h nem jövök össze akárkivel.A dolgok elején (amikor még semmi sincs köztünk, szinte nem is ismerem) alapból visszautasítom. Ha tovább próbálkozik, akkor azzal jelzi, hogy nem egy éjszakára kellek neki, ha meg feladja, akkor annyit is ér a srác.
16/L
7/7 anonim válasza:
na fene, akkor adj egy msn címet nekünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!