Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Cikinek erzem h 15evesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikinek erzem h 15evesen nem volt csajom meg osszes haverom csajozik van akinek 2 hetente van csaja. Nem akarok ket hetente ujjat csak egyet. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Ne hurrogjatok le koszi:(

2014. jan. 9. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2014. jan. 9. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem se volt, pedig 17 vagyok :D
2014. jan. 9. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Osztályból valaki barát(nő) akivel tudsz beszélgetni udvarolni lány esetében?
2014. jan. 9. 20:56
 14/16 anonim ***** válasza:
nyugi ráérsz.... ők ki fognak égni.... oké hogy néha egyedül érzed magad...... de felesleges csak azért, hogy legyen..... erről tudnék mesélni.... ;)
2014. jan. 9. 20:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Osztalybol senki...debil csajok vannak ott
2014. jan. 9. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Én majdnem 15 vagyok, csak lány. Soha nem volt barátom és soha nem is csókolóztam. Nem tartom magam egy utolsó rondaságnak (az egy dolog ,hogy semmimmel nem vagyok elégedett, de az más...), buta sem vagyok (nem okoskodásból mondom)... És ,hogy mi a probléma? Hogy nem vagyok egy nagszájú valaki , hanem visszahúzódott , csendes vagyok és nem mászok rá a fiukra, az a baj ,hogy nem is nagyon közeledek hozzájuk , amit bajnak tartok és szeretnék változtatni rajta.... Tehát szerintem nem ciki és értékelem azokat a fiukat , akiknek nem minden nap más lány tetszik meg. Szerintem próbálj jóba lenni a lányokkal, különösebben avval aki neked tetszik , legyél kedves , udvarisa, tanulj jól és akkor nem lesz baj. Legalábbis engem az ilyen fiuk fognak meg leginkabb. Igaz ,hogy aki tetszett nagyon sokáig nem épp teljesen volt ilyen de mindegy. A lényeget gondolom érted. Ja, és ne félj a lányoktól, legyél laza. :) És jó lenne ha küldenél egy képet ,mert lehet a külsővel is baj , a mai lányok nagyon felszínesek. De nem biztos ,hogy avval van baj ,mert aki nekem tetszik az nagyon jól néz ki meg csomó jó és nincs barátnője , lehet ,hogy kicsit volt egy lánnyal, de abban sem vagyok biztos. De az biztos ,hogy semmi sincs veszve. :)
2014. jan. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!