Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet beleszeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet beleszeretni egy lányba csak látásból, úgy hogy nem is ismered?

Figyelt kérdés
Pár haverom mondott már ilyet, hogy ők egyből szerelmesek lettek, de ez nekem nem megy. Látás alapján soha nem tudnék beleszeretni senkibe. Most ez baj vagy ez lenne a normális?
2014. jan. 9. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nekem sikerült (most is, vagy legalábbis azt hiszem) és baromi jó érzés.

Ez olyan, hogy valaki beleszeret látásból, valaki nem.

2014. jan. 9. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Velem volt, azaz most is ez van:D csak már a barátnőm az asszonyka:) hát valakinek sikerül
2014. jan. 9. 19:57
 3/8 putyííí ***** válasza:
Jó gyorsan ;)egy pillanat alatt! :)))
2014. jan. 9. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is megy. Akár többe is :D de elég szar, mert ezek általában olyan lányok, akiket tudod hogy soha sem kaphatsz meg. Szóval nem tudom mi jó érzés ebben... én utálom :D igazából ilyenkor a szépségükbe szeretsz bele, nem a belsejükbe hisz azt nem ismered.
2014. jan. 9. 20:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Ahogy itt az utolsó mondá, a külsejükbe szeretsz bele. Akkor bele lehet szeretni egy, teszem oda, művészi alkotásba? Az is szép. :D Ezen az elven nem megy nekem csak úgy.
2014. jan. 9. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Mikor először látsz egy lányt, a külseje az egyetlen információ amit tudsz róla, és ha az egyezik az ideáloddal, akkor érezheted úgy hogy "beleszerettél". Én ezt nem hívnám szerelemnek. Pusztán annyiról van szó, hogy tetszik a lány külseje, vagy mondhatjuk úgy is hogy szimpatikus.

Aki azt állítja, hogy létezik szerelem első látásra, az az ember a szerelem fogalmával nincs tisztában. A lány külső és belső tulajdonságait is meg kell ismerned, és ha elfogadod őt olyannak amilyen, és te egy olyan lányt képzelsz el barátnődnek mint amilyen ő, és már a mosolyával a pulzusodat az egekbe repíti, na akkor szerelmes vagy. :)

2014. jan. 9. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor úgy fogalmaznék, hogy a kisugárzásába szeretsz bele :D a lány egészébe, amit kívülről ad neked. Egy tárgynak nincs kisugárzása, hacsak nem radioaktív.
2014. jan. 9. 20:45
 8/8 piriiiiii ***** válasza:
Az szerintem tévképzet. Előfordulhat, de az csak álszerelem, és nem az igazi, valódi lány felé forduló érzelem. Pofára esés a vége, mert az elképzelt lány és a valódi lány más lehet.
2014. jan. 19. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!