Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet beleszeretni egy lányba csak látásból, úgy hogy nem is ismered?
Nem tudom, de nekem sikerült (most is, vagy legalábbis azt hiszem) és baromi jó érzés.
Ez olyan, hogy valaki beleszeret látásból, valaki nem.
Mikor először látsz egy lányt, a külseje az egyetlen információ amit tudsz róla, és ha az egyezik az ideáloddal, akkor érezheted úgy hogy "beleszerettél". Én ezt nem hívnám szerelemnek. Pusztán annyiról van szó, hogy tetszik a lány külseje, vagy mondhatjuk úgy is hogy szimpatikus.
Aki azt állítja, hogy létezik szerelem első látásra, az az ember a szerelem fogalmával nincs tisztában. A lány külső és belső tulajdonságait is meg kell ismerned, és ha elfogadod őt olyannak amilyen, és te egy olyan lányt képzelsz el barátnődnek mint amilyen ő, és már a mosolyával a pulzusodat az egekbe repíti, na akkor szerelmes vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!