Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj az, ha én szinte mindent a netről tanulok és tudok? L Hosszú, de remélem válaszoltok.
Először nem tudtam melyik kategóriába soroljam a kérdést, de végül ez maradt, mert több, mint fele szerelem-szex témájú.
Azon járt egy este az agyam, hogy én szinte mindent, amit idáig tudok, az internetről tanultam.
Elsősorban: Anyum soha nem tartott felvilágosító leckét, csak azzal ijesztgetett,hogy ne engedjem a fiúknak, hogy rám másszanak.Suliban is kimaradt az öreg tanárunk miatt az egész. Kb 13 éves koromban találtam az első ilyen tartalmú szöveget fent,és azután folyamatosan többet olvastam róla. Mindent megtudtam a szexről, a védekezésről, az esetleges betegségekről.Mikor összejöttem a mostani barátommal 15 évesen, ő 17 évesen nem tudott ennyi mindent a dologról, csak csodálkozott,hogy én honnan szedem őket.
Innen tanultam meg, hogy miben különbözik a női/férfi agy, hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban, hogyan kell a problémákat kezelni.Legtöbbet utána tapasztaltam magam is, hogy mind úgy van,ahogy azt olvastam. Nagyon sok mindent, sőt a legtöbbet erről az oldalról.
Más dolgok: Saját kutya tartását illetően innen tanultam dolgokat.Iskolában ami nem világos,itt,neten azonnal megértem. Meg akarok tanulni kitűnően sütni/főzni.Mamám/anyukám ebben nem igazán segít,tehát fogom a recepteket innen s gyakorlok. Egészséges étrendről szintén innen hallottam. Az élet nagy dolgairól,érdekes történésekről, helyekről,állatokról szintén. Vicces történeteket,vicceket innen 'tanulok'így a barátaimmal sosem unatkozok.
Azt vettem észre,hogy barátnőim akármit kérdeznek, a kapcsolataikkal kapcsolatban is, mindig tudom a választ.Egyik barátnőm szinte semmit nem tudott,hogyan kezelje a párjával az együttlétet, rögtön hozzám fordult.
És tényleg,én szinte mindent a netről tudok.
Mennyire baj ez? Mennyire befolyásol vagy változtat az valamit,hogy nem a szüleim tanítanak dolgokra? Van-e ennek valamilyen következménye?
Pl észrevettem, hogy mivel a szexualitásról innen olvastam,és nagyon bevállalós is vagyok ilyen téren.Simán benne vagyok az orálban, barátomnak szívesen csinálom mindig, 69-et is, szerepjátékok stb...néhány környezetemben élők,akikről tudom,megveti ezt.
Nagyon sokat szeretek gondolkodni különböző dolgokon,viszont a környezetem csendesnek ismer. Itt gyakorin is, 2011 óta 44 oldalnyi kérdést tettem fel.
Lehet a fentebb írtaknak hátránya?17L
Az elején hisztis voltál és önző,ahhoz meg internet kellett,hogy megtud,hogy ez nem helyes?
Szerintem alap,hogy a kapcsolatban nincs helye az önzőségnek,de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!