Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt, vagy tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, vagy tényleg csak viccelt/tesztelte mit reagálnék?

Figyelt kérdés

A barátom haverja barátnője elmondta nekem, hogy elmondta a haverjának a barátom, hogy megcsalt. Erre ma rákérdeztem, ő is elkezdett engem gyanúsítgatni. Elmondtam neki, hogy megbocsátok neki, csak fájni fog, nem fogok szakítani. Ilyenkor mindig valami megbánást láttam az arcán. Párszor ezt még elmondtam neki, a végére már azt mondta, hogy, idézem: "és mi van, ha azt mondom, hogy megcsaltalak a kapcsolatunk elején?" amire én azt válaszoltam, hogy megkérdezném, hogy miért... "nem jelentett nekem semmit." Ekkor kikerekedett a szemem, meg se tudtam mukkanni, és ekkor mondta azt, hogy "csak vicceltem." Most meg azt mondja, hogy "teszteltelek, mit reagálnál." Nekem viszont nagyon úgy tűnik(meg anyumnak is...), hogy ezzel csak az ő lelkiismeretét akarta tisztára mosni, hogy be is, meg nem is vallotta be úgy igazán. :(

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 9. 00:38
 1/9 anonim ***** válasza:
nem tudni biztosra. ne agyald túl. lehet, hogy csak viccelt, lehet, hogy megcsalt.
2014. jan. 9. 00:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy gyökér, ez a válaszom.
2014. jan. 9. 00:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem megcsalt mert a haverjanak dicsekedet csak nem gondolta hogy tovabb terjed a hir
2014. jan. 9. 00:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Most tényleg látom rajta, hogy nagyon szeret. De ez most lyukat ütött az önbizalmamon, és bizalmamon. Még ha nem is igaz, akkor is... Legalább tudnám meg biztosra, hogy igen, vagy nem. Az is kevésbé fájna, mint ez a tudatlanság.
2014. jan. 9. 00:46
 5/9 PearlDiver ***** válasza:
Értesd meg vele, hogy csak úgy tudod teljesen szeretni és megbocsátani, ha tudsz mindenről, és ő is jobban fogja érezni magát, ha tisztában vagytok. Előtted nem kell szégyellnie, pont előtted kéne?
2014. jan. 9. 01:50
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Csinald te is ugyanazt vele.Jatszd el hogy megcsalod,es majd ha o gyanakodni kezd,egyszeruen mond ugyanazt mind o.

Vagy kerdezd meg a baratnodet,hogy mondja el az igazat neked,elvegre a baratnod,es ha latja hogy szenvedsz akk elmondja az igazat.

2014. jan. 10. 16:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Végül kiderült, hogy tényleg megcsalt... :(
2014. jan. 18. 16:33
 8/9 PearlDiver ***** válasza:
Sajnálom... és mi lesz veletek?
2014. jan. 19. 13:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Jó kérdés... A lány nevét se mondja el, de neki is volt barátja. És azzal takarózik, hogy nem jelentett számára semmit... Most ő próbál ezerrel küzdeni értem, de nem tudok már úgy hozzáérni sem, de mégis szeretem...
2014. jan. 21. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!