Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, vagy tényleg csak viccelt/tesztelte mit reagálnék?
A barátom haverja barátnője elmondta nekem, hogy elmondta a haverjának a barátom, hogy megcsalt. Erre ma rákérdeztem, ő is elkezdett engem gyanúsítgatni. Elmondtam neki, hogy megbocsátok neki, csak fájni fog, nem fogok szakítani. Ilyenkor mindig valami megbánást láttam az arcán. Párszor ezt még elmondtam neki, a végére már azt mondta, hogy, idézem: "és mi van, ha azt mondom, hogy megcsaltalak a kapcsolatunk elején?" amire én azt válaszoltam, hogy megkérdezném, hogy miért... "nem jelentett nekem semmit." Ekkor kikerekedett a szemem, meg se tudtam mukkanni, és ekkor mondta azt, hogy "csak vicceltem." Most meg azt mondja, hogy "teszteltelek, mit reagálnál." Nekem viszont nagyon úgy tűnik(meg anyumnak is...), hogy ezzel csak az ő lelkiismeretét akarta tisztára mosni, hogy be is, meg nem is vallotta be úgy igazán. :(
Előre is köszönöm a válaszokat!
Csinald te is ugyanazt vele.Jatszd el hogy megcsalod,es majd ha o gyanakodni kezd,egyszeruen mond ugyanazt mind o.
Vagy kerdezd meg a baratnodet,hogy mondja el az igazat neked,elvegre a baratnod,es ha latja hogy szenvedsz akk elmondja az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!