Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az egyetemista csajról?
Ma hazafelé utazván vizsgáról, egyetemről a vonaton hallottam egy szintén egyetemista csaj beszélgetését az ismerősével. Azt mondta, hogy ő is vizsgáról jön, és elég volt egy mosoly, már megkapta a 4-est, (dekoratív lány volt az kétségtelen). Aztán valami olyasmit kaptam el, hogy idézem: "XY-ról kiderült, hogy tiszta stréber, hát lekoptattam, mert nekem olyan nem kell." Kedvem lett volna beszólni neki, hogy mégis mit képzel, de persze nem tettem.
Nektek mi a véleményetek? Nem szomorú, hogy aranyosnak tűnő, ízlésesen felöltözött és elvileg finom hölgyek így gondolkodnak? 23/F
majd ha 5 év múlva megtudják az ilyen pics@k, hogy mennyit keresek, akkor fognak rám mászni. majd akkor én pattintom le őket! :D
üdv: egy "stréber"
Kérdező, mindenki az állítja, hogy ő gerinces lenne, és nem élne a lehetőségekkel: aztán rendkívül elenyésző része van az embereknek, akik tényleg nem élnek a lehetőségekkel :)
Amíg nem vagyunk ott, könnyű mondani, hogy nem, én nem használnám ki - holott de, szinte biztos, hogy te is benne lennél abba a 99,99..%-ba, aki kihasználná.
Mint ahogy ha te is kedvedre válogathatnál a lányok között (de tényleg, a lányok legnagyobb részét egy laza mozdulattal megkaphatnád) te is ugyanezt csinálnád nagy eséllyel. Értelemszerűen olyat választanál magad mellé, ami beleillik az akkori társadalmi/lelki értékrendedbe. És tegyük hozzá: a mai világban (sőt, a régiben is...) a legtöbb ember számára a társadalmi státusz a legfontosabb.
Nézd csak meg a pénzes, kigyúrt, kopasz csávókat: nem fura, hogy mindig egy szőke szilikon-cica van mellettük? Sosem egy esetleg pöttöm, de aranyos lány, akinek nincs minimum D kosaras melltartója. Megtehetik, tehát meg is teszik.
Szeretni nem kell, sőt, de ettől függetlenül ez a világ még így működik. Mindenki abban mozog, amely lehetőségek vannak előtte - vagy amely lehetőségekért megküzdött. DE attól még van egy lustaság is: minek küzdeni valamiért, ha kihasználva ezt-azt megkapom könnyen is?
Mint egyetemista lány (aki remélem, hogy szintén csúnya), és jó jegyeket kap, duplán utálom az ilyen csajokat, mert miattuk fognak engem is idiótának nézni, és nem is lesz meglepő.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!