Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Transzvesztita-gyanús feje van...
12/16 anonim válasza:
a topmodell leszek műsorban láttam, és nem lenne csúnya, de ez a szemöldök...
13/16 anonim válasza:
Nem értem miért kell a lányoknak folyamatosan modellek meg celebek képeit linkelgetni?
Mi a haszna?
Nekem nem tetszik. tessék. Miért? Mert nem fogom soha megismerni, mert ez egy valótlan pillanatkép, mert agyon van sminkelve. Mit szűrtél le belőle? Ha érzed magadban a powert írd már meg nekem privátban,hogy a kapott válaszokból milyen mélyreható információt szűrtél le?
Nem sértegetni akarlak, megbántani se, de a megkapott válaszok után mit kezdesz az információval?
15/16 anonim válasza:
az arca nem tetszik, az alakja jónak tűnik.
16/16 anonim válasza:
szerintem ferfinek szuletett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!