Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak nem unják még, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem unják még, hogy egyfolytában általánosítva szapulják a nőket?

Figyelt kérdés

Bármilyen csaj feltesz egy kérdést ismerkedésről, mindig az lesz a vége, hogy a nőket csak a külső érdekli, meg a pénz, meg az izmok, meg a nagy farok, meg a bunkó rosszfiúk, meg a páwák, meg akik isznak. És jaj, szegény tökéletes férfiak, akik soha semmiben sem hibáztak, mindig olyan kegyetlenek velük a nők, akiknek a 90%-uk természetesen ostoba, gyökér, felszínes, műnő.

Persze, vannak ilyenek, de az idegesít már rohadtul, hogy megpróbálják rámerőltetni, hogy márpedig én az ilyeneket szeretem, mert minden, azaz MINDEN nő ilyen, a sok gyökeret meg csak sajnálni kell. Rohadtul elegem van már ebből. Mikor lesz ennek vége?

2014. jan. 8. 16:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező egyik füleden be, másikon ki, és gond megoldva.
2014. jan. 8. 16:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Kérlek szépen nyugodj meg. Ugyan abba a hibába esel, mint azon személyek akik ellen lázadozol. Mint két tábor szapúlja egymást, általánosít. Megvan sajna a maga oka, én erre azt mondom, hogy mind két félnek igaza van, hogy nincs igazuk. Ergó, azok kerülnek felszínre és publicitásra, ami csupa negatívum, és tételezzük fel, elég csak 1 negatív tapasztalat, már "bebizonyítja" neki az élet, hogy "bassza meg, igazság van ebben" és már is szélesedett a tábor. Sajnos nekem is volt ilyen élményem, és nagyon szar, de nincs se tisztem, sem jogom, hogy általánosítsak.

Üdv mindenkinek, jó olvasgatást :)

2014. jan. 8. 16:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem, mert mind egyformák vagytok, csak idő és alkalom kérdése hogy mikor megy el az eszetek a helyéről. Akik csókolgatják ilyen olyan helyeken a hapsik nyakát, meg fogdosódnak, kéretik magukat mint egy rossz ringyó, szerinted ezek olyan semmis elnézhető dolgok? Lehet hogy nem minden nőnek kell a fent említett nagy farok meg kopasz tetkós fizimiska, de tudat alattiban mindegyikőtök ilyenekre vágyik, hogy jól széjjel durrantsanak benneteket, hisz ilyenek vagytok. Csak ezt valaki leplezi, van aki nem. Elismerem hogy a csávók között is vannak olyanok akik a viselkedésükkel kivívják az ellenszenvet és életet sem érdemelnének, de még mindig a nőkkel lehet a legjobban melléfogni. Ezt megmondja egy tapasztalt 70 éves , vagy közel az 50hez lévő pasas.

21/F

2014. jan. 8. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, rohadtul nem érdekel, hogy férfiak, akiket nem ismerek és akik nem ismernek, hogy véleményezik a nőket. Az számít, hogy akiket ismerek, szeretek, nekik mi a véleménye rólam.

Most ha Kisjancsi Felsőpiripócson beírja itt egy kérdésbe, hogy a nők jajdeszemetek, hol kellene az engem érintsen?

2014. jan. 8. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:

De. Vagy nem. Vagy csak egy részük, vagy a többségük. Vagy csak a férfiak 55.4%-a...vagy csak az Európában élő férfiak 55.4%-a, de az is lehet, hogy nem. Sokféle válasz létezik.

:D

2014. jan. 8. 16:46
 16/18 A kérdező kommentje:

#13 te most direkt idegesítesz?

Erről beszélek emberek! Erről! Miféle nyakcsókolgatásról meg fogdosásról beszélsz te? Mi ez? Honnan jött? Mi köze ennek a kérdésemhez, meg hozzám? Attól, hogy ismersz ribiket, még nem mindegyikőnk ugyanolyan, ezen van a hangsúly! Nem azt mondtam, hogy minden lotyónak el kell nézni mindent, hanem azt, hogy nem kell ilyen idióta módon kijelenteni, hogy mind ugyanolyanok vagyunk, mint ahogy most te tetted! Gratulálok!!!

Milyen kopasz tetkós? Kifutok a világból, komolyan mondom. Kell a halálnak a kopasz tetkós fazonod. Miről beszélsz te?? Nem tudom felfogni, de már felrobbanok, szóval elérted a célod. Még egyszer gratulálok ember, gratulálok!!!!!!!

Szívnom kell egy kis friss levegőt.

2014. jan. 8. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt az a gond,hogy a tapasztalat mutatja ezt,mint nagyon sok másik embernél is.Nyilván van kivétel mint mindenhol,de annyira kevés és annyira nehéz megtalálni,hogy az elenyészik a többi között.A nagy részük viszont ezt csinálja a nőknek,és igen egyre többet is fogod még hallani,mivel egyre több férfitársam észleli ezeket a problémákat.

Soha nem lesz vége,mert ahhoz értelmes irányba kellene haladni,ahol azokat értékelnék is.Az elvárásokról már nem is beszélve,de ezt inkább hagyjuk mert mindkét fél hibás benne.Csak amíg az észt és intelligenciát nem képesek a legtöbben értékelni,és csak a bunkókkal állnak szóba,addig ne várjatok mást a másik oldalról sem.Hiszen ha azt látják,hogy a többségnek úgy jön össze könnyen a "kapcsolat",hogy bunkók akkor a többség is átváltozik olyanná,hiszen erre van igénye a másik nemnek.

Azonban vannak még értelmesek is,akiket viszont nagyon bánt ez,mert ezáltal nagyon nehezen vagy nem is találnak maguk mellé megfelelő párt. :)

2014. jan. 8. 16:47
 18/18 Költőnő? ***** válasza:
A Fénnyel táplálkozó remekül összefoglalta :)))
2014. jan. 8. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!