Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti el szoktatok gondolkodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el szoktatok gondolkodni azon, hogy az itt adott válaszai alapján ki milyen ember lehet?

Figyelt kérdés
Van akivel szívesen megismerkednél, mert szimpatikusnak tűnik? Másik véglet?
2014. jan. 8. 00:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vajon akkor mi van, ha egy embernek több személyisége van? Neki a válaszai megtévesztőek lehetnek :O
2014. jan. 8. 01:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Kivel ismerkedjek, ha egy csomó hülye kérdés van fent és még hülyébb válaszokkal tűzdeljük tele? Mert ha azt nézzük, mi magunk is idióták vagyunk, hogy itt csesszük el az időnket!
2014. jan. 8. 03:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Valóban, Költőnő? Nem tudom... én mindig csak lesek, hogy egyesek milyen ostoba, retardált, idióta, ocsmány, felháborító, vicces, szórakoztató vagy egyéb módon megdöbbentő válaszokat képesek olykor-olykor adni egy-egy már önmagában is fura kérdésre. :) Belőni valakinek a személyiségét pedig szerintem csak akkor tudod, ha a nickjét kiíratja, hiszen pl az én esetemben nem lehetne tudni, hogy melyik az én válaszom... mert lehet akár 800 másik 80%-os válaszoló is. :)
2014. jan. 8. 09:07
 14/15 Költőnő? ***** válasza:

#13, értelemszerűen azokra gondolok, akik névvel kommentelnek.

Nyilván mkinek lehet ilyen vagy olyan napja épp, de azért sztem kiugró szélsőségek sok ember esetében nincsenek.

Nem akarok Nick-eket írni, de van sztem min 3-4 olyan felhasználó (persze névvel), akik konstans ugyanazt a magas, türelmes, stílusos, stb kommentet hozzák és egyszer nem láttam őket trollkodni.

2014. jan. 8. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt itt regebben (talan meg mostanaban is) egy alacsonyabb szazalekkal dolgozo valaszolo, aki gyakorlatilag minden valaszaba bele tudott fuzni valamilyen sulyosan nogyulolo szoveget es minden ervre mindig ugyanaz volt a valasza.

Na, nala elgondolkoztam, hogy vajon csak szorakozik-e, vagy komolyan belulrol fakadnak ezek a valaszai.

2014. jan. 8. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!