Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleménytek? (Lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménytek? (Lent. )

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit nem nagyon ismerek, inkább csak külsőre. Nagyon tetszik. Hallottam róla dolgokat. De nem ez a lényeg. Ez most tudom hülyén fog hangzani, de az volt, hogy van ask.fm-e és ott tudtam úgymond névtelenül beszélni vele. Annyira rendes volt, és annyit kérlelt, hogy én bolond elmondtam ki vagyok. Aztán ezzel vége is lett. Mondjuk az is oka volt annak, hogy elmondtam, hogy úgy gondoltam van nála esélyem, mert a templomban (ez az egyetlen hely ahol találkozunk) azt vettem észre, hogy néz vagy sokszor össze is néztünk, meg más is mondta, hogy nézett. Tehát azt hittem lehet esélyem és, hogy így talán majd megismerkedünk.. Aztán nyár lett. Táborok meg ezek azok miatt nem nagyon tudtam templomba járni oda. Csend volt. Ekkor ask.fm-re kb havonta lépett fel. Aztán most adventi időszakban voltak a róráték (hajnali misék), és én azokra mind elmentem. Ő is szinte mindegyikre. Ugyancsak azt vettem észre, hogy gyakran rám néz, figyel rám. Ami meg még furább volt, hogy pont ettől az időszaktól kb naponta lépett fel askre. Majd jöttek a házszentelések ahol bár egyszer sem kerültem vele egy csoportba mégis volt egy alkalom ahol egy kis időre odajött valamiért. Én nagyon meglepődtem és akkor hosszan egymás szemeibe néztünk. És ezután is biztos vagyok benne, hogy sokszor rám nézett, és kétszer volt, hogy bár nem tőle kérdeztem konkrétan, de ő válaszolt kérdéseimre nagyon kedvesen.. A nézésekkel az a baj, hogy ilyenkor azon is gondolkodhat, hogy: Nézd már itt az idióta. Vagy nem tudom.. Szóval mi a véleményetek? Van bárminek ebből jelentősége? Az ask.fm-es dolognak? Segítsetek kérlek..
2014. jan. 7. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi jelentősége nincs annak a szutyok oldalnak. Persze, hogy kedvesnek kell tűnnie a nép előtt, azért válaszolt rendesen ott(persze ettől lehet még rendes:D).

Szerintem túlreagálod, senki nem nézi végig Istentisztelet vagy mise alatt a papot. Ne gondolj bele többet mint ami.

2014. jan. 7. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Netes ismerkedésnek nem sok esély van.

2. Nem mindegy mikor van szabadideje felmenni a netre?(magyarul nem sok köze van hozzá)

3.Még szép hogy tudni akarta hogy kivagy.Ha már beszélgetsz valakivel jobb tudni kivel beszélgetsz. (Szóval ennek se sok jelentősége lehet)

4.Még szép,hogy kedves egy teljesen ismeretlent én se akarok magamra haragítani a neten(Ok lehet ezzel a válasszal fogom Bocsi)

5.Nézésnek se sok jelentősége lehet.

6.Miért vagy bolond hogy elmondtad neki ki vagy?

7.Az ask.fm az valami nagyon **** oldal pont a fosbook után.(Nem fejtem ki hogy miért egyéni vélemény a lényeg nem kell komolyan venni és ott ismerkedni)

8.Ha akarsz tőle valamit(akár szimplán havernak vagy többnek) akkor tudok egy jobb helyet az ask.fm nél

REAL\\:world.menj.oda\hozza\beszelgess\vele

(tudom elég szar poén ez van).

2014. jan. 7. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
az előző véleményét nagyon osztom :D
2014. jan. 7. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!