Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek? (Lent. )
Semmi jelentősége nincs annak a szutyok oldalnak. Persze, hogy kedvesnek kell tűnnie a nép előtt, azért válaszolt rendesen ott(persze ettől lehet még rendes:D).
Szerintem túlreagálod, senki nem nézi végig Istentisztelet vagy mise alatt a papot. Ne gondolj bele többet mint ami.
1. Netes ismerkedésnek nem sok esély van.
2. Nem mindegy mikor van szabadideje felmenni a netre?(magyarul nem sok köze van hozzá)
3.Még szép hogy tudni akarta hogy kivagy.Ha már beszélgetsz valakivel jobb tudni kivel beszélgetsz. (Szóval ennek se sok jelentősége lehet)
4.Még szép,hogy kedves egy teljesen ismeretlent én se akarok magamra haragítani a neten(Ok lehet ezzel a válasszal fogom Bocsi)
5.Nézésnek se sok jelentősége lehet.
6.Miért vagy bolond hogy elmondtad neki ki vagy?
7.Az ask.fm az valami nagyon **** oldal pont a fosbook után.(Nem fejtem ki hogy miért egyéni vélemény a lényeg nem kell komolyan venni és ott ismerkedni)
8.Ha akarsz tőle valamit(akár szimplán havernak vagy többnek) akkor tudok egy jobb helyet az ask.fm nél
REAL\\:world.menj.oda\hozza\beszelgess\vele
(tudom elég szar poén ez van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!