Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt mar ugy hogy maszturbalas utan ugyerezte rosszat csinalt?
Figyelt kérdés
Hogy ezt nem lett volna szabad meg hasonlo,szokot valaki ugy massztizni hogy van kapcsolatta?2014. jan. 7. 17:35
11/17 anonim válasza:
akinek nincs kapcsolata az többet masztizik
12/17 A kérdező kommentje:
ok elmondatok mindennek apaca,gondvan velem,felenk stb amugy 27 eves vagyok es nem felenk csak en nem szeretem csinalni de nem is azert kerdeztem hogy rolam legyen a szo csak kivancsi voltam mert itt a gyk ba minden harmadik kerdes errol szol,ok masztizon akinek nincs kapcsolata meg ilyenek de ha kell hanem errol szol az elet.A multkor egy csaj a kutyajaval akkarta kinyalatni magat!!!Persze most feltettem egy kerdest mar egybol KISSZENDE,APACA,FELENK mivan itt mar csak akkor jo valaki ha egy budos k@rva minden percbe a faszra gondol vagy mi?hiaba van pasija kell meg a bananan is?ezert fajul el a mai fiatalsag,na mindegy csak a velemenyekre voltam kivancsi amugy meg kiprobaltam meg "anno" tobbszor is nekem nem jott be ugy mint nektek de biztos van nektek is olyan ami nektek nem jon be APACAK en jobban szeretem az igazit
2014. jan. 7. 22:49
13/17 anonim válasza:
hú de felkaptad a vizet:) nyugodjon le mindenki a pics@ba! ne csinál da nem jó és kész ennyi el van intézve.nekem nincs lelkiismeret furdalásom mert ami nekem jó és másnak nem ártok vele az jó.ennyi
14/17 anonim válasza:
Kérdező
Ne érezd magadat rosszul emiatt, halál természetes dologról van szó :)
Ha jólesik csináld, és kész. Felesleges problémát gyártani abból amiből nem kell.
15/17 A kérdező kommentje:
az elobb irtam hogy nem rolam van szo!csak kerdem?es azert kaptam fel a vizet mert itt ha valaki nem mer vagy nem szeret vagy nem akkar csinalnipl sz@pni masztizni stb akkor mar lehordjak mindennek,de ezt is csak azert mondom mert ezt olvasom itt nap mint nap
2014. jan. 8. 12:46
16/17 anonim válasza:
De nem tőlem olvasol ilyeneket, az is biztos :)
17/17 A kérdező kommentje:
ok 16os tudom kiirja a neved akinnek nem ingje....tudodd
2014. jan. 8. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!