Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le finoman?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akit most ismertem meg. Ramkoszont en meg hirtelen osszekevertem egy ismerosommel, mert eszembe se jutott, h ismeretlenkent is koszonhet, es elkezdtunk beszeelgetni. Akkor mikor rajottem, h nem o az, mar nem akartam bunko lenni, hat beszelgettunk, de most facebookon irt. En nem akarok tole semmit, mondtam is, h igazabol osszekevertem vkivel. Visszakerdezett, h ez azt jelenti, h ne is haverkodjunk? Nem akarok bunko lenni, h csak ravagom, h igen. Mit irhatnek, hogy ne bantsam meg? Tul joszivu vagyok, tudom, nem kellene tulagyalnom, de utalok lerazni masokat, mert nem akarok senkit sem megbantani.2014. jan. 7. 15:34
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok, hogy segítetek:) Megírtam neki. Az az igazság, hogy ilyenkor bármit írok, utána bűntudatom van. Egyébként is konfliktuskerülő vagyok, de ebben az esetben muszáj mondanom olyat is, ami másnak rosszul eshet, szóval utálom ezt a helyzetet. Pont ezért is örülök, hogy ti fiúként elmondtátok, hogy mi az, amit ti is (ha nem is szívesen, de inkább) hallanátok. :)
2014. jan. 7. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!