Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírok! Nagyon megbántott egy fiú! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Még sose bántott meg ennyire senki!!! Nagyon rosszul érzem magam, teljesen szét vagyok esve, de most ezt nem engedhetem meg magamnak, mit csináljak, hogy jobb legyen??!2014. jan. 6. 23:28
2/27 anonim válasza:
Gyere sírj a vállamon, megnyugszol tudom.
4/27 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
Hány éves vagy?
7/27 anonim válasza:
felejtsd el a történteket és kezd el utálni a srácot
8/27 Johny88 válasza:
Mindenképpen próbálj tőle elvonatkoztatni! Ha ez nem működik, akkor leginkább a barátaid társasága sokat segíthet! Mióta voltatok együtt?
9/27 A kérdező kommentje:
23
Lekezelően bánik velem, a részletekbe inkább nem mennék bele...
2014. jan. 6. 23:32
10/27 anonim válasza:
Gyere át, főzök teát, vacsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!