Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Ő is viszont szeret.. de nem tudom hogy mondjam el neki:( rám írt fb-on. Aztán el mondtam neki hogy egy fiú miatt.. erre ő: ????????? Ki az??????

Rá céloztam.. aztán annyit írtam még neki hogy nehéz erről beszélni.. szerintem ebből nem vágja le hogy mit érzek. Ráadásul 5 új lány jött az osztályba (beteg vagyok meg fáztam jelenleg itthon vagyok nah és ő mondta hogy jött 5 új csaj) és mi van ha szerelmes lett másba? :( mit írjak neki? Hogy szeretem? De mi van ha csak én értelmeztem félre a jeleket? Ezek csinálja: ki simítja a hajamat a szememből,simogat,azt akarta hogy meg csókoljam,meg akart csókolni... én nem tudtam mit tegyek a csók résznél így el utasítottam de meg bántam.. mit írjak neki hogy tudja szeretem? :/

2014. jan. 6. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
"Szeretlek"
2014. jan. 6. 22:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt ki hagytam hogy SZOMORÚ vagyok egy fiu miatt :D szomorut ki hagytam
2014. jan. 6. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
1#: A jó válasz,ott a pont.
2014. jan. 6. 22:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Lazák vagytok :DD vagy be linkelem neki belgatol a "szerelmes vagyokot"
2014. jan. 6. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak azt ne :D
2014. jan. 7. 00:23
 6/8 A kérdező kommentje:
:D nagyon szep vagy te gyonyoru vagy te. Melle neg oda irnam "te ferfi allat"
2014. jan. 7. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát a kapcsolatotoktól függ :D
2014. jan. 7. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Jo :D de nem irnam meg neki :)
2014. jan. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!