Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsik a melleim! Így már nem is tetszhetek senkinek?
Figyelt kérdés
A85 a méretem. Mindenhol azt olvasom, hogy C kosaras a minimum a jó alakhoz.. ezek után már nem lehet jó alakom, akárhogy is erősítek?2014. jan. 6. 20:43
11/21 anonim válasza:
hát legyen sportosabb vékonyabb, de ne az a csontvékony szóval érted
14/21 Mr. Truth válasza:
Nem attol leszel csinos ha nagy lufikat hordasz. Akkor vagy vonzó ha a melleid a testeddel esztétikus :) ha neked a kis mell all jól akkor ne akarj nagy csöcsöket :) szerintem a c kosár alatti nők a legcsinosabbak :3
15/21 anonim válasza:
Kicsi mellekkel nem tudom. Lehet apácának kellene vonulnod, ott nem nézik. Amúgy semmi esély, így működik a világ.
16/21 anonim válasza:
Ez butaság amit a 15-ös ír.
Ha szép kedves arcod van, formás sportos testalkatod akkor nincs semmi gond. Ezek kompenzálják azt h kicsi a melled.
Amúgy azt szokták mondani a kisebb mellekre, hogy játékosak :)
17/21 anonim válasza:
Nekem is 85A a méretem és eddig minden pasim imádta, és mivel ritka, hogy valakinek ennyire szimmetrikus legyen, ezért én is imádom őket. Cuki, helyes, tenyérbe illő kerek cicijeim vannak.
18/21 A kérdező kommentje:
utolsó: és milyen alak illik a kicsi mellhez? nekem átlagos alakom van, szóval elvileg a testtömeg indexem kb 20. de nem vagyok annnyira sportos.. talán kicsit nagy a fenekem.
a kis mellhez illik a nagy fenék? vagy az nem túl arányos?
2014. jan. 6. 21:17
19/21 Mr. Truth válasza:
ma 21:10
Eeeej ne fájditsd a szívem. :D Én is szivesen játszadoznék ilyen cicikkel. :3
20/21 anonim válasza:
Istenem. Ennyire ne értsétek az iróniát. Sok humorhalott. 15-ös vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!