Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogadja el, hogy vége. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok,én egy 23 éves nő vagyok.= éve élek a párommal.Ő22.Nagyon bonyolult a kapcsolatunk,én ez idáig úgy éreztem ő a mindenem,vele szeretném leélni az életem,azt tudni kell,hogy nem volt más kapcsolatom.A lényeg az,hogy többször megcsalt már,volt,hogy a legjobb barátnőmmel,milliószor hazudott,bántott is már nem 1szer.én mindíg megbocsátok neki.Nagyon sokszor szakítottam már vele,szinte 2havonta.De jó dumája van én pedig gyenge vagyok,és mindíg bedőlök neki,azt mondja,hogy szeret,nem tesz ilyet többet,sőt legtöbször letagadja,és olyankor tehetetlen vagyok.Pl:most is a hugom(20)felhívott,hogy kikezdett vele,én rögtön felhívtam a párom és kérdőre vont.persze rögtön tagadott mindent.Az utóbbi1hónapban,2szer bántott és most ez mondtam neki,hogy legyen vége de ő agresszívan reagál és félek tőle.Nem merek vele szakítani.Kilátástalannak érzem a helyzetem.Kérlek adjatok tanácsot.2009. nov. 30. 03:27
1/4 A kérdező kommentje:
Plusz még annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy amúgy nagyon rendes tud velem lenni,figyelmes.Megfőz nekem,az ágyba hozza a reggelit,figyelmes,eláraszt a szeretetével.Nem éreztem semmit sosem amikor megcsalt,mástól vagy épp tőle tudtam meg.Ezért is van az,hogy szeretem,de beláttam mostanra,hogy ez így nem élet és véget szeretnék vetni ennek.De ha felhozom neki,akkor kezd agreszív lenni és félelmemben visszatáncolok.
2009. nov. 30. 03:31
2/4 A kérdező kommentje:
7éve,bocs amiért hosszúra sikerült
2009. nov. 30. 03:32
3/4 anonim válasza:
Mitől félsz? Hogy bántani fog? Tapasztalat talán? Ha a bántalmazástól félsz... Még egy o, hogy sürgősen hagyd ott. Nincsenek barátaid, szüleid, családod? Szakíts nyilvános helyen (nem látványosan, csak olyn helyen, ahol nem tud balhézni), kérd meg apukádat, barátaidat, hogy segítsenek szétcuccolni.
Egy kicsit olyan, mintha a kibúvót keresnéd, hogy még vele maradhass egy kicsit...
4/4 A kérdező kommentje:
Igen attól félek,hogy bántani fog.Együtt lakunk,és én is erre gondoltam,hogy ott lesz a család amikor elköltözik.Sajnos ezt is jól látod még szeretem csak tudnám miért,mit lehet szeretni egy olyan férfiban aki bánt,megcsal,hazudik.Az a baj,hogy van egy másik oldala is amit én szeretek és ha csendben vagyok,nem vitatkozom,akkor szép minden.....nem tudom,
2009. nov. 30. 04:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!