Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahúzódó, otthonülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, otthonülő típusú fiúknak tényleg nincs esélye a pártalálásra?

Figyelt kérdés

Egy-két kivételen kívül azt tapasztalom egy átlagos kinézetű, kevésbé szociális fiúnak semmi esélye párt találni.

Nem azt mondom, hogy nem kell időnként kimozdulni, sportolni, de egyszerűen nem találok olyan ismerkedésre vágyó szingli lányokat akik nagyobb örömmel töltenék otthon a péntek estét, mint egy buliban.

2014. jan. 6. 16:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Így tényleg elég nehéz lesz, utcán nem csoda, ha senki nem ismerkedik. Te a szórakozóhelyeket nem szereted, marad a net. A társkeresőkről sok rosszat lehet hallani. Talán ha fórumokra regisztrálnál inkább és hasonló érdeklődési körű emberekkel beszélgetnél, jobban összejöhetne az ismerkedés is.
2014. jan. 6. 17:04
 12/19 A kérdező kommentje:
8-as 20 éves vagyok.
2014. jan. 6. 17:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem van rá esélyed mert bátyám mikor a barátnőjével találkozott csak suliba járt el semmi egyéb helyre és csak sikerült neki a lányt "megszerezni" szóval ne add fel barátom!
2014. jan. 6. 17:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Nálam a suli is kilőve, mert informatikát tanulok, itt kb 5% a lány és azok mind foglaltak.
2014. jan. 6. 18:03
 15/19 Költőnő? ***** válasza:

infós vagy és nincs barátnőd? :)

pedig ők a legjobb fejek :)

2014. jan. 6. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincs esélyük...látom a magam példáján.
2014. jan. 6. 19:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Volt olyan lány, aki csak emiatt elküldött. A társadalom eléggé megvet minket.

Az unokatesóm aki gitározik meg szól két szót, hogy van egy rockbandája és kábé bárkit megkap:/

2014. jan. 6. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:
A zenészek menők, kezdj el te is gitározni.
2014. jan. 6. 19:20
 19/19 A kérdező kommentje:

Próbáltam (1 évig tanultam), de szinte minden a genetikán múlik, a zenei tehetséged is.

De gondolom ezzel te is tisztában vagy, hogy nem változtathatod meg a személyiséged.

2014. jan. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!