Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve.44 éves vagyok, miért érzem úgy, hogy vége az életemnek, társ, szerelem nélkül?
Lásd be, hogy egy Clive Owen-hez hasonlóan jóképű és jó fellépésű 40-es sikeres, kultúrált, diplomás férfinak legjobb esetben is csak szexpartnernek kellhetsz pár alkalomra.
Egy szolidabb, kultúrált férfi jobban megbecsülhet. De mellette meg nem érezheted az igazi tűzet.
Vagy reálisan társad lehet egy férfias megjelenésű, de jellemileg vagy egzusztenciálisan próblémás férfi, aki mellett meg hullámvasút lehet az életed, egyszer nagy boldogság, máskor meg fájdalom, megalázottság.
Igen,ez a válasz ami félő,a legközelebb áll az igazsághoz..hát megérzés,hogy ez vár rám.Lassú elfonnyadás egyedül.Az élet csupa pazarlás..pedig még olyan sok -sok szeretetet tudnék adni,mert nagyon tudok szeretni!És az ember ilyenkorra már értékelni is tudja,amit kap..
Köszönöm a válaszokat,főleg ez utóbbit.
Ebben a korban már kevés egy jó alak, ha nincs többed(értelmi-érzelmi-ész-egyéniség többes). Ilyenkor ez már nagyon-nagyon kevés egy hozzád illő férfinek.Az egy dolog, hogy mit gondolsz magadról, az meg egy másik dolog, hogy a valóság mit tükröz vissza. A 3 gyerek meg csak plusz minuszt nyom rád, ha a testeden kivül más nincs belső értékként.
Egy tartalmas nőnél nem okoz minuszt a 3 gyerek, mert élmény a társaságában időt tölteni, egy tartalmatlan embernél meg kínszenvedés(ha érted mire is akartam ezzel célozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!