Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszéljek vele vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek vele vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy srác,nagyon jól kijöttünk egymással,és már kezdtek alakulni a dolgok is,hogy több legyen köztünk.Majd egyik napról a másikra megváltozott.Én nagyon sokáig szenvedtem emiatt,majd úgy döntöttem,hogy én is hanyagolni fogom.Pénteken azt mondta nekem hogy már nem csípem őt,és hogy ezt úgyse mondanám meg neki,és hogy biztos rosszat kívánok neki hogy valami baleset érje.Ő volt az aki megváltozott és elhanyagolt,akkor most minek jön ilyenekkel.Nem tudom van e értelme megbeszélni a dolgot,szerintetek?
2009. nov. 29. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
én is jártam hasonló cipőben, végig a srác hajtott rám, aztán eltűnt 1,5 hónapra (!!), majd mikor megint felbukkant, még ő volt megsértődve, hogy miért nem ugrok a nyakába, meg h mi bajom van vele, miért mutattam, h tetszik nekem, mikor nem is... próbáltam vele megbeszélni én is, de nem egyszerűen lehetetlen volt.....:( próbáld megbeszélni vele, remélem neked több szerencséd lesz!
2009. nov. 29. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,remélem összejön.Nekem nagyon hiányzik,és nagyon nehéz megjátszani, hogy nem érdekel mikor minden perce mellette szeretnék lenni.
2009. nov. 29. 21:13
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Szerintem egy próbát mindenféleképpen megér. Próbáljátok megbeszélni. Légy hozzá őszinte, elmondhatod neki nyugodtan az álláspontodat. Kérdezd meg tőle, szerinte mi változhatott meg, ő hogyan látja a dolgokat.

Ha viszont nem hajlik erre a dologra, akkor talán jobb is így.

Minden jót,üdv :)

2009. nov. 29. 21:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,végül is ennél rosszabb már nem igen lehet.Megpróbálom:)
2009. nov. 29. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát sokra nem menten vele,nem emlékszik hogy mire ,meg minek mondta és butus vagyok mert ő csíp engem.Simán a szemembe hazudott. :(
2009. nov. 30. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!