Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjatok valamit legyszii (? )
Csussz mindenkinek! :)
Szoval holnaptol suli,es mint altban,jonne a baratnom hozzank,mert egyutt szoktunk menni,viszont most az elobb irtam egy sms-t neki,hogy menjen egyenesen suliba,majd ott talalkozunk. Tehat 'leraztam',nem is tudom miert, valahogy elso nap kis nyugira vagynek mig kierek a suliba,zenet hallgatnek. Viszont mar irta sms-be,hogy haggyam csak el,'megver' o majd csak erjek ne. Azert nem akarok vele,menni mert csacsogna ossze-vissza. Viszont ezt nem szeretnem bevallani neki,mert nagyon erzekeny,es hisztis,nem szeretnem vitaval kezdeni az elso napot. Szoval nem tudnatok,par kegyes hazugsaggal szolgalni :D. Megertem ha ki akartok oktatni,mondhattok barmit csak irjatok valami hihetot,amiert nem velementem. 17/L
Most akkor te leszbi vagy? csak, hogy tiszta legyen.
Te is lány vagy ő is, vagy csak sima barátok vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!