Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen lányok jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen lányok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

Mindenki saját véleményére vagyok kíváncsi.

Külső-belső tulajdonságok?Milyen alak,haj,szem,bőr,stílus jön be nektek?Legyen kedves,humoros?

Lécci kort is írjatok.

Köszi:)

2009. nov. 29. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Mindenekelőtt: ne legyen lány.

Aztán külsőre: sportos, szálkásan izmos, értelmes, intelligensebb, sötétebb hajú magas srácok jönnek be nagyon.

2009. nov. 29. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
ja és csak stílusa nehogy legyen :)
2009. nov. 29. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

20:01

csaj vagy homár vagy????

2009. nov. 29. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a visszahuzodó, csöndesebb lányok tetszenek. Aki nem részeg minden szombaton.

külsőre: ez elég nehéz kérdés, de talán az én ideálom, fekete vagy sötét barna haj, vékony, max 173 cm.

2009. nov. 29. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
a kpacitív és a fluxuskondenzátor típusúak
2009. nov. 29. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ALAK: lehessen rajta mit fogni, legyen sgge meg a hasán is legyen kis husi :P de azért ne legyen kövér...

HAJ: a legjobb ha barna, szőkésbarna, barna, sötétbarna ( a hidrogénszőkéket rühellem...)

SZEM: világosbarna v sötétbarna

BŐR: csak hypo reklám ne legyen...

STÍLUS: ne legyen cicababa, legyen egyedi, legyen benne vmi ami megfog

BELSŐ: őszinte, megbízható, legyen humorérzéke, kedves, mosolygós, bájos :)

17

2009. nov. 29. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:

belső a legfontosabb, értsük meg egymást tudjunk sokat beszélgetni és legyen benne valami megfoghatatlan, tulajdonképpen ezután a külső már nem is számítana, de valamennyire azér' mégis, sz'al külsőre pedig ahogy magamat megfigyeltem 50% ban szőke vállig érő hajú lányok jönnek be, a többi tulajdonság vegyes. a lényeg hogy legyen természetes, ne műszőke, ne legyen piros vagy lila vagy fekete a körme, stb. alakra is a természetesség a nyerő, nemtetszik a 35 kiló 180 centi se illetve a 70 kilo 160 centi se igazán, mondjátok rám hogy túl igényes vagyok, de hát ez van...

általában a kék szem a gyengém, de egy nemrégi eset óta... szal az a gyönyörű világosbarna szempár, juuuj, megőriiit, aaaannyira de aaaaaaaaannyira :) kár hogy többé nem láthatom

20/f

2009. nov. 29. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Alak: vékony, fiúsabb, lapos típus legyen

Haj: színe mindegy, szeretem az extrém frizurákat, túl rövid ne legyen

Szem: szép legyen és kész

Bőr: Hófehér a legszebb, a szolis libáktól a falra mászom

Stílus: legyen kissé extrém, különc, furcsa, feltűnő, vagy nem tudom. (mint én)

Belsőre: Legyen jó humora különben el sem tudna viselni, őszinte, megbízható, értelmes, és szeresse a mangákat, ez a legfontosabb igazából... xD

2009. nov. 30. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!