Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a test mégis miért annyira jó?
Figyelt kérdés
Itt volt régebben egy kérdésben és vagy 50 nyálcsorgató választ kapott..
De tényleg miért?
Egyáltalán nem vagyok irigy,de komolyan nem értem.
Sovány és emiatt kockás a hasa de izma semmi.Se karja,se melle,se válla..szerintem egyáltalán nem kelt egészséges,sportos,vonzó benyomást.
Persze nem kell izomállatnak lenni,de ez rohadt egészségtelenül néz ki..
2014. jan. 5. 17:51
31/33 anonim válasza:
Te vagy a szerencsétlen kérdező! Semmi értelme ennek a hülye kérdésednek....A képen a srác vagy éhezik vagy tablettákon él! Egyet csapnék felé már a kezem szelétől hátravágódna...
32/33 anonim válasza:
Megértelek. De kár a nők gondolkodásmódjának, ítéletalkotásának férfiak számára logikus kritériumok, változók kapcsolata mentén történő feltérképezését akár megkísérelni is.
Ha te ennél jóval izmosabb testtel rendelkezel, annak bizony örülj, mert garantálom hogy az is bejön sok lánynak, és gondolom te is egészségesnek érzed magad úgy, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!