Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lány aki nem túl szép és duci is, viszont istenien tud főzni járnál vele?
Figyelt kérdés
nem lenne neked megalázó, hogy ezért vagy csak vele?2014. jan. 5. 14:22
11/20 anonim válasza:
Jaj de aranyos vagy:) Nem érdekelsz. El se olvasom mit írsz.
12/20 anonim válasza:
Nem is neked írtam, mert akkor a falnak beszélnék.
14/20 anonim válasza:
Miért ne reagálnék ? Csak azt mondtam, hogy nem a te kedvedért fejtettem ki amit gondolok. Amúgy igazad van, el ne olvasd, a végén még rájönnél,hogy hibásan gondolkodsz, azt ugye meg nem szabad, mert akkor vége lenne a kényelmes életnek. A végén még főzni kellene magadra.
15/20 anonim válasza:
Anyám is istenien főz, mégsem járnék anyámmal, szóval a válaszom nem. Eleve nem az eseteim a duci lányok és a főzés szerintem önmagában még édeskevés. Meg kell ismernem egy lány jellemét, ahhoz, hogy bele tudjak szeretni, no meg az sem hátrány, ha szép.
16/20 ASOT válasza:
tuti nem járnék a főzés miatt vele. Amúgy sem okoz gondot a főzés :)
17/20 anonim válasza:
A barátnőm szép, vékony, gyönyörű mellei vannak és főzni is tud. NYERTEM!
18/20 anonim válasza:
van aki az ágyban szakács és a konyhában rib anc
én kipróbálnám mindkét helyen és csak utána döntenék, hogy járok-e vele
19/20 anonim válasza:
Egy kövérebb, ducibb nő sokkal szebb, mint egy vékony nő. Sokkal több vágyat sugároz az arca is, nem úgy, mint ezek a botozos, kivarrt vékony kirakatba való nők!
Duci nők örökké!
20/20 anonim válasza:
Dembellah jöjjön el! Imádkozok a sötét úrhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!